Aster Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Mi blisko dlatego proponuję ;) Sprawiedliwie by było przy rynku bo każdy jakiś dojazd ma, ale będzie ciężko z miejscem. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 no moze nie byc tak zle, studenci jeszcze sie nie zjechali i mysle ze jakas knajpka by sie znalazla, a jak nie to pojdizemy na wyspe :D hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ja niewiele chodzę po knajpach, więc się na nich pewnie nie znam. Nie wiem też dokładnie, jakie plany ma Tomek, ale wyobrażam sobie, że w sobotę ma być "cześć teoretyczna". Jako lokalny maruda chciałem przypomnieć, że chcielibyśmy (przynajmniej ja) się przy tej okazji czegoś od Tomka dowiedzieć, a nie tylko napić ze znaną osobistością piwa i porobić z nim fotki, żeby potem wrzuć na facebooka :P Spodziewam się, że on też przygotował jakiś wykładzik, także po to, żeby później na części praktycznej nie zrujnować sobie nerwów ;) Więc raczej nie chodzi o klapnięcie z piwem w piwnicy w PRL-u. 16 osób to sporo, a wszyscy powinni go wyraźnie słyszeć i móc zadawać pytania. Znak ktoś TAKIE miejsce? Na piwo możemy się potem jak najbardziej wybrać do jakiegoś głośnego, ciemnego i zadymionego miejsca. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ale ja nie widze przeciwskazan aby napic sie piwa i sluchac wykladu Tomka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Jeśli znasz miejsce, gdzie można to zrobić równocześnie, to ja jestem jak najbardziej za. Nie chciałbym tylko, żeby to piwo było priorytetem przy wyborze lokalu. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 mysle, ze obecnie ciezko znalesc knajpe,bar, restauracje, gdzie nie daja piwa wiec piwem nie ma sie co kierowac. wazne zeby bylo miejsce i w miare spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Tak mi wpadło do głowy, że na torze kartingowym w Siechnicach jest sala konferencyjna(http://www.malamonza.pl/Tresci-Dla%20biznesu-26,Szkolenia,%20konferencje), ale pewnie za wynajęcie trzeba by płacić. Jak coś wymyślę to dam znać..Jak dla mnie wolałbym jakieś ciche miejsce, żeby jak najwięcej z tego wynieść. ;] hmm... a może jakaś spokojna restauracja?? Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez Bob-ER5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 A więc odnośnie knajpki w Astrze - można zrobić rezerwację za free pod warunkiem, że będziemy kupować coś do picia. W ten weekend akurat żadnych imprez nie planują. To jest bardziej lodziarnio-ciastkarnia niż pub (ale piwo też chyba podają). Mam tam rzut beretem więc jak coś to mogę się jeszcze podowiadywać. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 mi to rybka mozesz zarezerwowac, mysle ze dla innych tez to nie bedzie problem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dobra, to na którą godzinę? Mogę zarezerwować w poniedziałek albo jeszcze dzisiaj jak zdążę. Chyba że ktoś ma inną propozycję. Knajpka nazywa się Świat Lodów, czynne do 22 (chyba że w weekend dłużej, jeszcze dzisiaj sprawdzę). Nazwą się nie sugerować bo piwo i jakieś desery też mają. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prunus Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 mysle ze dla innych tez to nie bedzie problem:) Mnie tam się podobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) ja nie mam pojecia o ktorej bedize Tomek we Wro i o ktorej zaczniemy, ale skoro nic sie nie placi za rezerwacje to wez od 19 a jak cos to pozniej sie zmieni albo my sie spoznimy. w tygodniu bede do niego dzwonil aby dogadac o ktorej spotkanie itd. Tor mamy od 8:30 wiec pewnie trzeba przyjechac szybciej troche aby go ogarnac. Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 od 8.30 do której?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 do 16:30 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Postaram się dojechać do Wrocławia ok. 18-ej w sobotę. Namierzam nocleg i jestem gotów na spotkanie teoretyczno-towarzyskie.Nie musi być knajpa. Może być sala lekcyjna w zaprzyjaźnionej placówce oświatowej - ma ktoś znajomego dyrektora szkoły?W niedzielę od rana zaczynamy jazdę, w trakcie przerwa na obiad, kończymy 16.30.Tomek :-) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi