przemek96 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) http://www.husaria.wielun.pl/zlot.php Ekipa trochę marudzi, ale myślę, że pojadę. Ktoś jedzie ? Edytowane 3 Lipca 2011 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 jeszcze dam znać. Moja ekipa jeszcze nawet nie wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Jadę,jak zresztą co roku ;] Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ooo to fajnie, będzie z kim wypić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Na tych zlotach jest cały czas to samo tylko cena wjazdu rośnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Jeszcze tam nie byłem więc zobaczymy :icon_mrgreen: A jak ta nowa miejscówa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumblers Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Nowa miejscówka jest w Konopnicy! Wczesniej zlot był w Strobinie/k Osjakowa , ale z pewnych wzgledow został przeniesiony ... plac duzy wiec nie ebdzie problemu z pomieszczeniem sie ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnino Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) Trochę zdjęć z piątku:http://osjakow.info/content/view/248/1/ Kto nie był, niech żałuje :D. Edytowane 16 Lipca 2011 przez mnino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi