hunter6514 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Przymiezalem sie do kupna Hondy f4i sport a wybor padl na Suzuki GSXR 600 k3... Jest to moj pierwszy motocykl oprocz MZ ktorym jezdzilem na L xD. Powiem tak, jest bardzo mocny ale poki co nie przekraczam 8 tys obrotow :) wole nie szalec wkoncu jeszcze mlody jestem :) a na szybsza jazde jeszcze przyjdzie czas :). Motor ma 41tys przebiegu i jest z 2003 roku. Oto moj GSXR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 No to gratulacje, tylko uważaj na siebie, bo części i tak jest dużo do gixxerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Gratulacje!Wygląda zacnie.A z odkręcaniem to się wstrzymaj, póki go dobrze nie wyczujesz. A potem już tylko ogggiiieeeńń :icon_razz: Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 z odkreceniem na pewno poczekam bo jeszcze czuje do niego duzy respekt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Gratulację, bardzo piękny motocykl. Szerokości i dużo oliwy pod czachą :icon_mrgreen: Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam kolegę z moich okolic :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 witam, witam :) a skad dokladnie jestes? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 piękna maszyna , ale jak ktoś już wspomniał stary uważaj :-)nie przekraczanie 8 tys rpm zdaje się być rozsądnym podejściem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Bliżej Miejskiej Górki Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Bartek powiedz konkretnie bo inaczej ja powiem:) Gratulacje ładny konik tak więc przyczepności i szerokości!Do zobaczenia na trasie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 no to daleko do siebie nei bedziemy miec :) wiec na trasie na pewno sie spotkamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 świetne moto, też bym sobie takie kupił z wielką przyjemnością, ale tak jak wspominali wyżej - siedź na niskich obrotach póki co! :) Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) a mam takie pytania: 1. czy jesli mam umowe spisana na siebie to czy moge go zarejestrowac i ubezpieczyc na kogos z rodzicow??2. i ile by wynioslo OC jezeli nie mam zadnych znizek?? Edytowane 4 Lipca 2011 przez hunter6514 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 1. Możesz2. Ja chciałem Z, to chcieli jakoś 700zł :banghead: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 wiec nie pozostaje mi nic innego niz zarejestrowac go na "starszych" xD auto tez mam na nich haha xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi