kubagsx Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jak w tytule, szukam czegoś z Japonii, Niemiec (Zachodnich) lub UK z lat 1950-78. Może być w nienajlepszym stanie, może to być jakiś nietypowy sprzęt, może nie mieć papierów, może być niezarejestrowany. Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Jak w tytule, szukam czegoś z Japonii, Niemiec (Zachodnich) lub UK z lat 1950-78. Może być w nienajlepszym stanie, może to być jakiś nietypowy sprzęt, może nie mieć papierów, może być niezarejestrowany. Honda CX 500, 1979, stan dobry, w ciagłej eksploatacji, z kuframi - więcej pisz na PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Honda CX 500, 1979, stan dobry, w ciagłej eksploatacji, z kuframi - więcej pisz na PRVniestety narazie podziękuję, szykowałem się do zakupu CX turbo ale po obejrzeniu co się dzieje się z silnikami CX-ów zrezygnowałem. Może coś innego..... Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 a co się dzieje? Stary, dobry i kultowy prawie że sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 może i wersja bez turba jest ok, ale ile tego jest. Popularny jak golf 3 Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 suzuki T 20? Jest w częściach. Trochę szkoda ale zaczynam zastanawiać się nad sprzedażą.Aha... 1969r. 250cm. 30km szatan:) pozdrawiam marcin suzuki T 20? Jest w częściach. Trochę szkoda ale zaczynam zastanawiać się nad sprzedażą.Aha... 1969r. 250cm. 30km szatan:) pozdrawiam marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 kolczu21 napisałem Ci priwa Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 może i wersja bez turba jest ok, ale ile tego jest. Popularny jak golf 3Co prosze? Ze niby CX 500 jest taki popularny w Polsce? Wrecz przeciwnie, bardzo malo tego jezdzi. W ogole podejrzewam ze malo kto wie co to jest. Moim zdaniem to bardzo ciekawe moto, ktore zwraca na siebie uwage, glownie ze wzgledu na nietypowy silnik, bo takich jednostek sie raczej nie spotyka w japonskich motocyklach. Sa raczej typowe dla Moto Guzzi. Poprzeczna V-ka to w ogole bardzo rzadki widok. No i CX to swietna baza na cafe racera, tak przerobione sa przepiekne!! Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Potwierdzam słowa Limo. Moja stara CX kilka lat temu przyciągała wzrok. Ludki często o nią zagadywali. A ci którzy nie znali tego modelu dziwili się, że tak mocarnie wyglądający silnik i tylko pól litra pojemności. Model był bardzo popularny w Niemczech, ale w Polsce tak często się go już nie widzi. No i ten kardan, dziś tylko modele z wyższej półki są w niego wyposażane. Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez Visuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 temat już nieaktualny Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek 4 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 mam yamaha xz 550 1983 cena 2900 bez negocjacji po 17 887316055 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 mam yamaha xz 550 1983 cena 2900 bez negocjacji po 17 887316055Zlituj się. Piszesz to wszędzie gdzie się da. Nie ważne, czy temat akualny czy nie. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 (edytowane) mam yamaha xz 550 1983 cena 2900 bez negocjacji po 17 887316055poza tym żaden z tego klasyk tylko zwykły grzyb Edytowane 11 Października 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi