samson Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 A oto i on: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 no poanowie, czapki z głów ;) Nawet nie wygląda tak starszenie a wręcz wygląda lepiej niż seria a jak musi jeździć :P To jest to. JAk tylko skoncze garaz to pomyśle może nad takim monstrum. 80km/h, to do mnie przemawia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMJ23 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Oj Chartmanie silnik od ETZ 150 to duże wyzwanie i dla Ciebie i dla Simsonka. Podziwiam Twoje posunięcie ale musisz uważać. Silnik jest w końcu gabarytowo też większy więc czy jest to możliwe żebyś się poparzył? Chyba nie co? Pozdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Pamietam było to na forum jakis czas temu ze gosc do ramy motorynki włozył silnik od eci 150 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 no widze ze nieżli jestescie , ja bym sie bał na takim czyms pake leciec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 No :twisted: :twisted: ani za dUży ten silnik Ani za mały Jeszcze tylko napisy na pokrywachSimon ibedziee glandz :twisted: :P :P ;) :P bravvo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Kolego powiedz jakie modyfikacje musiałes wykonać zeby ten motorek umieścić w ramie, jakies spawanie itp, moze gotowe elementy z etz :?: . I jeszcze mam pytanie co z elektroniką :?: tzn cewki itp. tutaj troszke zielony jestem a chciałbym wiedzieć bo może kiedyś nabyta wiedza się przydac :P :P simkiem będe śmigał jeszcze dwa lata więc kto wie :roll: ;) Ja bym jeszcze pokombinował z tarcza na przód (od nowszych wersji simsona) i wypas :P Fajnie jakbys zrobił fotke jak zamykasz licznik simsonowski na tym :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_k03 Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 heh, fajne, ja mialem okazje nawet filmik obejrzeć, chyba było to na PRM (grupa dyskusykna) moto wymiata :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 tez widzialem filmik, a co musiales p5zrezrobic zeby ten silnik wsadzic? [ Dopisane: 29-01-2006, 09:12 ]ile wogole mz ma biegow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 MZ ma 5 biegów... ale temat roszke starawy odkopałeś...A no chyba że mz ts to ma 4 biegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 a co musiales p5zrezrobic zeby ten silnik wsadzic? Uważaj bo Ci odpisze: "Ostatnia wizyta: 17-01-2005, 20:37 " :mrgreen: Jak tak będziesz działał to zostaniesz bez silnika. Kup silnik i kombinuj - widzisz ze mu sie udalo to czemu Ty nie dasz rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 czemu ani jedno zdjecie nie działa?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Bo to bylo ku*wa dwa lata temu :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ma ktos moze fote tego czegos? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 No ciekaw jestem jak to by wyglądalo...Widzialem fote z bakiem od ETZ ale nie z silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi