mick63 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Ja byłem na tej imprezie w ubiegłym roku po raz pierwszy, nie pamiętam ile kosztował wjazd ale wg mnie warto, nawet jeżeli w tym roku jest drożej to i tak się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 W tamtym roku wjazd kosztował 80 zł , w tym 90zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACcoke Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 coś temat zamilkł jakaś ekipa wybiera się do Giżycka...???z lbn kilka osób chce jechać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Od nas bedzie prawdopodobne tylko 3 osoby jechać, bo reszta bab, to się chyba boi. Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACcoke Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 o której wyjeżdżacie i z skąd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ja z żonką i prawdopodobnie dwoma znajomymi gonimy jutro o 10 rano:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 kurde co jest.... Jedna z większych imprez w sezonie a tu praktycznie minimalne zainteresowanie...A wszystko przez tej je****y deszcz.... Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Coz. ja bym pojechal ale nie mam z kim. najlepszy kumpel na moto dopiero co zbiera a samemu jechac to lipa Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Coz. ja bym pojechal ale nie mam z kim. najlepszy kumpel na moto dopiero co zbiera a samemu jechac to lipaAle to jest zlot dla dorosłych. Małolatów na motorynkach, tam nie wpuszczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Starych dziadków też mogą nie wpuścić bo kto chciałby oglądać dinozaury na zlocie motocyklistów. Także panie josha nie ma co sie pan wybierać. :rolleyes: Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 W piątek o 12 spotykamy się i wyjeżdzamy z Lotosa z Łucki koło Lubartowa, 4 osoby jadą, może ktoś chce się dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi