KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Znów Termin zmieniacie ku*wa mać ............. ehhhhh s*ał to Pies, Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 jakie zmieniamy termin?23-25.09.2011Ale Ciebie i tak nie będzie, więc o co się wkurzasz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A to może coś mi się pomyliło :D a być chyba będę :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Klod, dla ciebie nie ma terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 To rezerwujmy dla tych co wpisali się na domki - po pokoju 4-osobowym (naliczyłem 7 na razie) a reszta w domkach 8-mio osobowych (12 osób na razie)- czyli na razie 2 domki, chyba, że teraz zdecydują inaczej. Tak czy siak zarezerwujmy, bo ośrodek wygląda, że jest ok i blisko poprzedniej lokalizacji. Ajrisz a co mówili o kasie - będzie można na miejscu? Czy jakieś zaliczki wchodzą w grę... Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A czy będzie pasowanie na Członka Rzeczywistego MGS? Staszka from Krakau zapraszamy? Zaprośmy, pliiisss... Jeśli przyjedzie Rometem bo remoncie, to złożymy się na jego nocleg.Co do MGS, to kiedyś miałem podpięty do swojego profilu znak identyfikacyjny grupy, i zniknął... Łaj? Wracając do zlotu: czy przewiduje się przegląd kabaretów? - przygotowałem nowy skecz pt. "Kulik, kursant, i rondo Babka". Potrzebuję dwie osoby do pomocy, scenariusz wręczę bezpośrednio przed wejściem na scenę... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A ktoś te domki widział? Żeby to nie były wagony bydlęce z transportu na Syberię.Borki mają standard taki jaki wszyscy znamy a tam - ???? Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jestem za - taka bezproblemowa ze mnie dziewczynka :)Lokalizacja fajna, ośrodek budzi nadzieję, choć parę zdjęć tych pokoi mogliby dorzucić... ale co tam, nie zamierzam tam mieszkać na stałe więc właściwie jest mi to obojętne. Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) a reszta w domkach 8-mio osobowych (12 osób na razie)- Jeżeli tylu jest "bezdomnych" w sensie, że nie rezrwowali sobie żadnych bungalowów, to można wziąć 10 osobowy i tych dwóch się wciśnie. To tylko dwie noce (dla niektórych jedna) więc da się przeżyć. Nie bądźmy jak jakieś mientkie fryty, jak mawiał Wujek Hunter. Staszka from Krakau zapraszamy? Staszek jest człowiekiem z północy, ochrzczonym w ogniu i lodzie. Zimny o stalowym spojrzeniu. :bigrazz: Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Wracając do zlotu: czy przewiduje się przegląd kabaretów? - przygotowałem nowy skecz pt. "Kulik, kursant, i rondo Babka". Potrzebuję dwie osoby do pomocy, scenariusz wręczę bezpośrednio przed wejściem na scenę... Nie upieram się, żeby nie było, ale jako rezerwowa piszę się na rolę ronda :cool:. Ci co chcieli na dostawkę, mogą spać w większej sali grupowo. Jeżeli tylu jest "bezdomnych" w sensie, że nie rezrwowali sobie żadnych bungalowów, to można wziąć 10 osobowy i tych dwóch się wciśnie. Ja tam mogę w tym kolonijnym składzie, ale rezerwuję całe wyro, bez wciskania (czy leżenia na glebie) :icon_mrgreen:. W razie czego kupuję już zatyczki do uszu i po problemie ;).Rok temu było na przykład spanie na stołach - polecam :bigrazz: : Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 A czy będzie pasowanie na Członka Rzeczywistego MGS? Staszka from Krakau zapraszamy? Zaprośmy, pliiisss... Jeśli przyjedzie Rometem bo remoncie, to złożymy się na jego nocleg.Co do MGS, to kiedyś miałem podpięty do swojego profilu znak identyfikacyjny grupy, i zniknął... Łaj? Wracając do zlotu: czy przewiduje się przegląd kabaretów? - przygotowałem nowy skecz pt. "Kulik, kursant, i rondo Babka". Potrzebuję dwie osoby do pomocy, scenariusz wręczę bezpośrednio przed wejściem na scenę... ..haha..Grass zarezerwowała rolę ronda, to ja będę Babka :icon_twisted: złapiemy sie za rączki i zrobimy kółeczko :flesje: co do pasowania...w MGS-ie ładnie brzmi " członek" ,a " członkini" jeszcze ładniej :icon_mrgreen: ... a i tak Kochani mam prośbę- mimo ,że większośc się zna będą zapewne osoby "nowe" -zapewnijmy sobie koszulki z swoimi forumowymi imionkami ( czy cóś w podobie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 W takim razie i ja się dopisuję:Tak na marginesie, jeśli domki są o innej "pojemności" to należałoby listę przeorganizować. 1. Cezsek x2 (domek) - możliwe jest, że zakwaterowane będą z nami 2 bodyguardy2. Cosmoo - jeszcze nie wiem czy cały domek, czy przytulenie się do kogoś.3. Szuberto und Yamahala und Mag Śl. und Yuby w nogach4. Grass - jedna doba, się dokooptuję lub pokój (w zgliszczach )5. Igor - cały domek (komplet)6. Xyle i Szczeniaki- squad na 1 domek7. Przemek i Sylwia8. MOC - pokoik, badz przygarniecie.9. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - cały domek10. E-K L O D O - przygarnięcie11. Wariat - pokoj lub przygarniecie12. krzywer - pokój albo na krzywy ryj13. Lefthandy - na razie "na waleta" bo jeszcze we wrześniu potwierdzę.14. Rafał-cały domek15. szaki - jedno miejsce leżące16. Malvina + Nieznani - full house, penthouse, shed house czy inny domek17. Rebel - gdziekolwiek, z kimkolwiek, jakkolwiek18. Belgu - ktoś mnie przygarnie lub wezmę pokój.19. Maro - cały domek, (mozliwe, że tylko sobota/niedziela, ale to się okaże bliżej terminu20. Pepe - cały domek21. Peterek - wyrko szt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Domki 8 osobowe to jeden pokój przechodni i 3 mniejsze, 10-osobowy - 2 pokoje przechodnie i 3 mniejsze, w każdym z pokoi po 2 miejsca spalnicze. W obu domkach jest aneks kuchenny i łazienka, w 10 nawet kuchenka gazowa ;)Pokoi 4-osobowych jest 9 - z łazienkami. Więc - wszyscy, co chcieli cały domek, mają pokoje 4 osobowe (z wyjątkiem Hali i Szuberto, chyba że bardzo nie chcecie w domku z krzywerem spać ;) ) - "luźna reszta" do domków. Proszę o dopisywanie się do listy, z racji że nie są to Borki, gdzie nikt nie kontroluje obłożenia domków, a te są duże i dobrze byłoby jakoś sensownie rozegrać ich zawartość. Dopytajcie znajomych, którzy zazwyczaj byli, a teraz się nie odzywają - Kitki, Berny, Gerardy, Adamy w BMW, mmm i inni torunianie oraz pewnie wielu innych, których pominęłam - czy się stawią i jak chcą spać. Chciałabym rezerwację zrobić po weekendzie, więc aktualizujcie listę czym prędzej. Jak ktoś został dopisany pojedynczo, a przyjeżdża z osobami towarzyszącymi, to dopiszcie x2 przy nicku. Robię nową listę, proszę się podopisywać, ewentualne zmiany i roszady jakoś zaznaczcie: 1. Przemek i Sylwia - pokój 2-os????2. Igor - pokój 4-os3. Xyle i Szczeniaki - pokój 4-os4. Cezsek x2 - pokój 4-os5. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - pokój 4-os6. Rafał- pokój 4-os7. Malvina + Nieznani - pokój 4-os8. Maro - pokój 4-os9. Pepe - pokój 4-os Do domku:1. Cosmoo 2. Szuberto 3. Yamahala 4. Mag Śl. 5. Yuby 6. Grass7. MOC 8. E-K L O D O 9. Wariat 10. krzywer 11. Lefthandy 12. szaki 13. Rebel 14. Belgu 15. ajrisz Wasz KaOwiec,ajrisz ;) Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ajrisz, a gdzie ja? :angry: 1. Przemek i Sylwia - pokój 2-os????2. Igor - pokój 4-os3. Xyle i Szczeniaki - pokój 4-os4. Cezsek x2 - pokój 4-os5. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - pokój 4-os6. Rafał- pokój 4-os7. Malvina + Nieznani - pokój 4-os8. Maro - pokój 4-os9. Pepe - pokój 4-os Do domku:1. Cosmoo2. Szuberto3. Yamahala4. Mag Śl.5. Yuby6. Grass7. MOC8. E-K L O D O9. Wariat10. krzywer11. Lefthandy12. szaki13. Rebel14. Belgu15. ajrisz16. Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ajrisz, a gdzie ja? :angry: 1. Przemek i Sylwia - pokój 2-os????2. Igor - pokój 4-os3. Xyle i Szczeniaki - pokój 4-os4. Cezsek x2 - pokój 4-os5. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - pokój 4-os6. Rafał- pokój 4-os7. Malvina + Nieznani - pokój 4-os8. Maro - pokój 4-os9. Pepe - pokój 4-os Do domku:1. Cosmoo2. Szuberto3. Yamahala4. Mag Śl.5. Yuby6. Grass7. MOC8. E-K L O D O9. Wariat10. krzywer11. Lefthandy12. szaki13. Rebel14. Belgu15. ajrisz16. Peterek No i gicior. Jest pełne obłożenie dwóch domków 8-osobowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi