Szuberto Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 1. Cezsek x2 (domek) - możliwe jest, że zakwaterowane będą z nami 2 bodyguardy 2. Cosmoo - jeszcze nie wiem czy cały domek, czy przytulenie się do kogoś.3. Szuberto und Yamahala und Mag Śl. und Yuby w nogach4. Grass - jedna doba, się dokooptuję lub pokój (w zgliszczach ) 5. Igor - cały domek (komplet)6. Xyle i Szczeniaki- squad na 1 domek7. Przemek i Sylwia8. MOC - pokoik, badz przygarniecie. Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 1. Cezsek x2 (domek) - możliwe jest, że zakwaterowane będą z nami 2 bodyguardy 2. Cosmoo - jeszcze nie wiem czy cały domek, czy przytulenie się do kogoś.3. Szuberto und Yamahala und Mag Śl. und Yuby w nogach4. Grass - jedna doba, się dokooptuję lub pokój (w zgliszczach ) 5. Igor - cały domek (komplet)6. Xyle i Szczeniaki- squad na 1 domek7. Przemek i Sylwia8. MOC - pokoik, badz przygarniecie. 9. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk - cały domek :) Będzie się działo...ale już chyba nie będę chciał wszystkich zapładniać...znudziło mi się :) Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Magdo, nie wyobrażam sobie nawet, żeby Cię nie było. Wszak mój lęk odwieczny trza wyleczyć w końcu...Będę!Drżyjcie użytkownicy forum! :icon_mrgreen: Ja już czuję się nieswojo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 1. Cezsek x2 (domek) - możliwe jest, że zakwaterowane będą z nami 2 bodyguardy 2. Cosmoo - jeszcze nie wiem czy cały domek, czy przytulenie się do kogoś.3. Szuberto und Yamahala und Mag Śl. und Yuby w nogach4. Grass - jedna doba, się dokooptuję lub pokój (w zgliszczach ) 5. Igor - cały domek (komplet)6. Xyle i Szczeniaki- squad na 1 domek7. Przemek i Sylwia8. MOC - pokoik, badz przygarniecie. 9. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk - cały domek10. K L O D O - przygarnięcie Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) 1. Cezsek x2 (domek) - możliwe jest, że zakwaterowane będą z nami 2 bodyguardy2. Cosmoo - jeszcze nie wiem czy cały domek, czy przytulenie się do kogoś.3. Szuberto und Yamahala und Mag Śl. und Yuby w nogach4. Grass - jedna doba, się dokooptuję lub pokój (w zgliszczach )5. Igor - cały domek (komplet)6. Xyle i Szczeniaki- squad na 1 domek7. Przemek i Sylwia8. MOC - pokoik, badz przygarniecie.9. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk - cały domek10.E-K L O D O - przygarnięcie 11. Wariat-pokoj lub przygarniecie ;) Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Yamahala i Szuberto - dziękuję za pozytywne rozpatrzenie propozycji - hmmm, przytulenia mnie :)Yuby będziesz spał wtulony w Szuberta nogi ?krzywer (z małej, żeby nie było ), nie wiem czy Twój odwieczny lęk nie zmieni się w rzetelną traumę, ale co tam chyba wiesz co robisz... chyba . :flesje: Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 1. Cezsek x2 (domek) - możliwe jest, że zakwaterowane będą z nami 2 bodyguardy 2. Cosmoo - jeszcze nie wiem czy cały domek, czy przytulenie się do kogoś. 3. Szuberto und Yamahala und Mag Śl. und Yuby w nogach 4. Grass - jedna doba, się dokooptuję lub pokój (w zgliszczach ) 5. Igor - cały domek (komplet) 6. Xyle i Szczeniaki- squad na 1 domek 7. Przemek i Sylwia 8. MOC - pokoik, badz przygarniecie. 9. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk - cały domek 10.E-K L O D O - przygarnięcie 11. Wariat-pokoj lub przygarniecie 12. krzywer - Magda i Yuby mnie przygarną :icon_mrgreen: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 pfffff. Jeszcze zapukasz do drzwi mych. Łajzo :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1. Cezsek x2 (domek) - możliwe jest, że zakwaterowane będą z nami 2 bodyguardy2. Cosmoo - jeszcze nie wiem czy cały domek, czy przytulenie się do kogoś.3. Szuberto und Yamahala und Mag Śl. und Yuby w nogach4. Grass - jedna doba, się dokooptuję lub pokój (w zgliszczach )5. Igor - cały domek (komplet)6. Xyle i Szczeniaki- squad na 1 domek7. Przemek i Sylwia8. MOC - pokoik, badz przygarniecie.9. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk - cały domek10.E-K L O D O - przygarnięcie 11. Wariat-pokoj lub przygarniecie 12. krzywer - Magda i Yuby mnie przygarną 13. Lefthandy- na razie "na waleta" bo jeszcze we wrześniu potwierdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) 1. Cezsek x2 (domek) - możliwe jest, że zakwaterowane będą z nami 2 bodyguardy2. Cosmoo - jeszcze nie wiem czy cały domek, czy przytulenie się do kogoś.3. Szuberto und Yamahala und Mag Śl. und Yuby w nogach4. Grass - jedna doba, się dokooptuję lub pokój (w zgliszczach )5. Igor - cały domek (komplet)6. Xyle i Szczeniaki- squad na 1 domek7. Przemek i Sylwia8. MOC - pokoik, badz przygarniecie.9. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk - cały domek10.E-K L O D O - przygarnięcie 11. Wariat-pokoj lub przygarniecie 12. krzywer - Magda i Yuby mnie przygarną 13. Lefthandy- na razie "na waleta" bo jeszcze we wrześniu potwierdzę.14.Rafał-cały domek Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez RAFAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) 1. Cezsek x2 (domek) - możliwe jest, że zakwaterowane będą z nami 2 bodyguardy 2. Cosmoo - jeszcze nie wiem czy cały domek, czy przytulenie się do kogoś. 3. Szuberto und Yamahala und Mag Śl. und Yuby w nogach 4. Grass - jedna doba, się dokooptuję lub pokój (w zgliszczach ) 5. Igor - cały domek (komplet) 6. Xyle i Szczeniaki- squad na 1 domek 7. Przemek i Sylwia 8. MOC - pokoik, badz przygarniecie. 9. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk - cały domek 10.E-K L O D O - przygarnięcie 11. Wariat-pokoj lub przygarniecie 12. krzywer - pokój albo na krzywy ryj 13. Lefthandy- na razie "na waleta" bo jeszcze we wrześniu potwierdzę. 14.Rafał-cały domek Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kurde, widze ze niezle przetasowania wychodza :icon_mrgreen: Proponuje zatem: zamiast domkow wynajac sale konferencyjna w pawilonach i tam wszyscy razem stworzymy ..... najwiekszy trojkat ostrzegawczy :buttrock: Lefty, idealnie dla Ciebie.Jak za starych hipisowskich czasów :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A Ty Majkel Hipisem byłeś? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ...on nie, ale podobno KaeS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1. Cezsek x2 (domek) - możliwe jest, że zakwaterowane będą z nami 2 bodyguardy 2. Cosmoo - jeszcze nie wiem czy cały domek, czy przytulenie się do kogoś. 3. Szuberto und Yamahala und Mag Śl. und Yuby w nogach 4. Grass - jedna doba, się dokooptuję lub pokój (w zgliszczach ) 5. Igor - cały domek (komplet) 6. Xyle i Szczeniaki- squad na 1 domek 7. Przemek i Sylwia 8. MOC - pokoik, badz przygarniecie. 9. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk - cały domek 10.E-K L O D O - przygarnięcie 11. Wariat-pokoj lub przygarniecie 12. krzywer - pokój albo na krzywy ryj 13. Lefthandy- na razie "na waleta" bo jeszcze we wrześniu potwierdzę. 14.Rafał-cały domek 15.szaki - jedno miejsce leżące Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi