cezsek Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 W takim razie niech Cierpi dalej. a chciałam go zabrac na taaaaaaaką imprezę:) He he he he he...Coś mi to przypomina... :icon_mrgreen: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 He he he he he...Coś mi to przypomina... :icon_mrgreen:Zlot EKG CC :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 W takim razie niech Cierpi dalej. a chciałam go zabrac na taaaaaaaką imprezę:) Kurcze, same laski i zero typów. :D Czuję, że jakbym tam wparował, był by niezły popłoch :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Zlot EKG CC :DNie CC, tylko Ciechocinek. :biggrin: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Nie CC, tylko Ciechocinek. :biggrin:...czyli CAL-ifornia :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 W takim razie niech Cierpi dalej. a chciałam go zabrac na taaaaaaaką imprezę:) Na taką imprę zaproś Greedo - w końcu deklarował się nie raz, że lubi starsze :wink: Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Limo, fakt Jarek okazał się spoko gościem, ale dziwię się że chcę się zadawac z takim szytywniakiem. Nemuszka tak Cię zmnieniła? :banghead: :banghead:Wytlumaczylbym Ci ale i tak pewnie nie zrozumiesz. Ryba ..... daj spokój ..... Nemuszka to niespełniona miłość Lima :D Synonim cierpienia i odrzucenia :DBrawo Klaudiusz, rozgryzles mnie :D. Minales sie z powolaniem, powinienes byc psychologiem ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Limo ..... jestem :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Limo ..... jestem :D forumowym psychologiem :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Limo ..... jestem :DCholera, Klaudiusz, chyba nie ma zajecia ktorego sie w zyciu nie imales. Prawdziwy czlowiek sukcesu :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Takie czasy :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Klod jest kobietą pracującą,żadnej pracy się nie boi.... :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Cholera, Klaudiusz, chyba nie ma zajecia ktorego sie w zyciu nie imales. Prawdziwy czlowiek sukcesu :DPrawdziwy czlowiek Renesansuma ksywe Rene Suns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Rene Sans :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Dajcie spokój Limo, chłopak jest wporzo. Uczucie nie wybiera.Smutne tylko to że Nemuszka jest już zaręczona, może chociaż rola świadka, chrzestnego będzie wolna.Ja trzymam za nich kciuki.Az tak zle mi zyczysz? Serce by mi peklo na slubie :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi