KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ja daje innym poczucie bezpieczeństwa :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Dzięki za imprezkę... w tym roku mało jeżdżone było, więc każdy wyjazd na wagę złota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ...tak mi się wydaje, że "nowi" co mieli parcie i dotarli na miejsce mogli się tak poczuć :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ja mam podstawowe pytanie:czy byly cycki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 były, różna rozmiarówka i kształty też:] cycki, dupy i inne takie.... Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) To może przyjadę do Radomia i mi ją wręczysz ?Nie ma problemu - ZAPRASZAM!!! Tylko, że u mnie w oknach są kraty... :icon_mrgreen: nie próbuj skakać przez okno z radości bo możesz tym razem się nie zmieścić :icon_razz: hehe :icon_razz: POZDRAWIAM!!! Edytowane 27 Września 2011 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 I ja dziekuje za mily czas... swietnie sie bawilem- a ze tak krotko.. ehh co zrobic. Nie znalazlem powitalni- to tu sie grzecznie przywitam :) Mialem sie przedstawic: "Bylem w Borkach", wiec tak sie witam..a jak ktos nie poznal.. to powiem jeszcze: stary nie jesem i machne kapeluszem w pol ;)Siema :). No niezle, mowiles ze nikogo nie bedziesz znal w Borkach a tu takie towarzystwo Ci sie trafilo :P Dobra to teraz ja:Dziękuję wszystkim za zajebisty łikend. Madzia: jestem niewyobrażalnie wniebowzięty, że było mi dane poznać Cię w realu i patrzeć Ci prosto w oczy.Hala, Szubi: zajebistą gospodę zrobiliście pod swoim domkiem. To wyglądało jak przedłużenie Waszej imprezy.Marzka: zajebiście było Cię spotkać i widzieć, że wszystko jest ok. Przynajmniej u Ciebie.Grass: nic się nie zmieniłaś przez te lata. A nawet jakbyś trochę odmłodniała czy coś w tym stylu.Ajrisz: dzięki za wyczerpanie limitu niefarta na ten sezon. Cosmo: dzięki kamracie za wspólny route. Zajebista lajtowa jazda w słońcu i w wyjebaniu na wszystko.Szaki: przyjacielu, zajebiście, że w końcu pochlaliśmy.Klod, kudłaczu, nie wierzyłem, że przyjedziesz.Krzywy & Wariat: zajebiste z was trio z Rybą na wokalu.Ryba: tam na minetowozie/vaginie to był język YUBEGO.YUBY: slipy z matką boską są w pytę. Zwłaszcza w wersji "stringi". Dobry patent. Nie potrzebujesz wtedy żadnej kamizelki odblaskowej.Olsen: fajnie, że wpadłeś. Widzieliśmy Cię jeszcze z Cosmo przy wyjeździe z Wa-wy.Greedo: wiem, że dzwoniłeś w sprawie części, ale mi karta się skończyła i nie mogłem oddzwonić.Ja pierdacze, Lefty, rozwalil mnie Twoj wpis, zwlaszcza koncowka :D. Wszystkim dziekujesz za spotkanie a Greedowi piszesz o czesciach :D :D :D. Zajebiste :flesje: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) Gdyby ktoś miał zdjęcia z potupajki to na maila poproszę : [email protected] :icon_twisted: Edytowane 27 Września 2011 przez ryba1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarg Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) No nareszcie Yarg- jesteś w "bandzie" - witamy :icon_mrgreen: i jak widzę odmłodniałeś ...hahahaa...20 lat? :biggrin: Powitalnia jest w forach głównych :flesje: Zawsze bylem mlody :D tylko ktos musial w dowod zajrzec :/Jakbym mial sie oprzec tak milym" przymusom" zapisania sie. A co do powitalni- bede pamietal przy kolejnej rejestracji Czesc Kumpleszko ode mnie z pokoju:) i ja Cie witam Kumpeleszanko Witaj, choć rocznik `81 to 20 lat ? Ale nie będę się specjalnie czepiać :wink: Oczywiście pod warunkiem, że dobrze Cię kojarzę, i że pamięć mi nie szwankuję... Pozdrawiam :D Magdo---Pssst.. bo bana zarobie na wstepie ;) i tak wszyscy wiedza ze 20lat skonczylem :DOczywiscie ze pamiec Ci nie szwankuje- w koncu- po czym ;) kultura byla ...nawet niektorzy wczesnie poszli spac.. ale wracali (nieswiadomie) :D Siema :). No niezle, mowiles ze nikogo nie bedziesz znal w Borkach a tu takie towarzystwo Ci sie trafilo :P widzisz- bylo byc!!.... mowilem zebys sie ogarnal ;) To z tobą jechaliśmy po Pizzę do Tomaszowa? no jak nie ze mna - jak ze mna :D Edytowane 27 Września 2011 przez yarg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) ja też poproszę zdjęcia :D Edytowane 27 Września 2011 przez Saul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 widzisz- bylo byc!!.... mowilem zebys sie ogarnal ;)Nie bylo opcji. Musialem odcholowac sprzeta, tak jak Ci pisalem. Mam nadzieje ze za rok sie uda. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Zawsze bylem mlody :D tylko ktos musial w dowod zajrzec :/ Zajrzałam przypadkiem, ale zobaczyłam rocznik 91, to Ty się przyznałeś! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarg Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Zajrzałam przypadkiem, ale zobaczyłam rocznik 91, to Ty się przyznałeś! :biggrin: eee... to nie ja- recepcjonistka ma za dlugi jezor :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) Ja pierdacze, Lefty, rozwalil mnie Twoj wpis, zwlaszcza koncowka :D. Wszystkim dziekujesz za spotkanie a Greedowi piszesz o czesciach :D :D :D. Zajebiste :flesje: No z Greedo nie miałem okazji jakoś pochlać. Gdzieś go wcięło. Odbyliśmy natomiast poważną, męską rozmowę. Edytowane 27 Września 2011 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 eee... to nie ja- recepcjonistka ma za dlugi jezor :P Dobra dobra już się nie tłumacz! :biggrin: :biggrin: Po prostu masz 20 lat wpisane bo młody jesteś i gniewny nie?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi