barnej Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam!! Jestem na etapie malowania motoru i poszukuje taśm do zrobienia szparunków.Węższy chciałem zrobić na 2mm ale nigdzie nie moge zlalezć taśmy o takiej szerokości.Słyszałem że dobre są taśmy 3M ale te zaczynają sie od 3mm.Pytanie brzmi znacie może jakieś sklepy albo firmy co takie robią?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie łatwiej wziąć taśmie i wyciąć nożykiem pasek o szerokości 1mm zamiast latać po mieście i ludziom dupe zawracać?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barnej Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No od razu większy przebieg już 45 nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie łatwiej wziąć taśmie i wyciąć nożykiem pasek o szerokości 1mm zamiast latać po mieście i ludziom dupe zawracać?. Co ty pieprzysz, nie masz pojecia i zabierasz głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teliber Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie łatwiej wziąć taśmie i wyciąć nożykiem pasek o szerokości 1mm zamiast latać po mieście i ludziom dupe zawracać?. To może wytnij ten 1mm i sprzedaj koledze. Szparunki to dość skomplikowane zadanie i nie da się ,,wyciąć paska". Barnej ja kiedyś znalazłem na alledrogo taką taśmę. Poszukaj tam albo zadzwoń do firmy, która zajmuje się odrestaurowywaniem motocykli oni zawsze mają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aerografix Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 0,3 jest idealna do szparunków, jeżeli węższa to tylko na amerykańskich stronach, zrobić owszem ale odradzam - studio graficzne i ciąć ploterem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Najprościej chyba kupić od firm, które zajmują się tym profesjonalnie lub ewentualnie wyciąć na ploterze. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi