MOC Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 i jednostronna... Coz Ajrisz jakos bedziesz musiala z tym zyc. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 (edytowane) Wyświetl postUżytkownik Pozytywnie Zakrecony Wariat dnia 11 June 2011 - 20:23 napisałJak tutaj nikt nie ma motocykla....ale są e-motocykliści. :icon_mrgreen: :flesje: :clap: faktycznie coś w tym jest z uwagi na godzinę o której tutaj wczoraj, tj. w sobotę konwersowaliście :P Ja bez picia rucham. Więc jeżeli zamiast flaszki, będzie miło to się melduję no a ja miałam na myśli miłe towarzystwo ... zważywszy, iż ruchanie to raczej nie powinno być miłe tylko :P Tymczasowy mam! :buttrock: szaleństwo :P Edytowane 12 Czerwca 2011 przez Achaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 zważywszy, iż ruchanie to raczej nie powinno być miłe tylko :P To jest pewnie jedno z tych "dokończ zdanie". ...tylko minetka jest miła ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 To jest pewnie jedno z tych "dokończ zdanie". ...tylko minetka jest miła ? :D hahaha nie takie był tok mojego rozumowania ale chapeau bas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Wychodzi na to ze szukasz motocyklistow na gang-bang :ph34r: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Wychodzi na to ze szukasz motocyklistow na gang-bang :ph34r: no nie to jest zdecydowana nadinterpretacja i nadużycie ;) wracamy do tematu bo się chłopcy powystraszali :P na wycieczkę podczas wieczoru panieńskiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 no nie to jest zdecydowana nadinterpretacja i nadużycie ;) wracamy do tematu bo się chłopcy powystraszali :P na wycieczkę podczas wieczoru panieńskiego :)Dawaj adres, telefon na priv i się melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ;)jeśli ktoś jest chętny na poważnie to zapraszam na mail: [email protected] ;)))) oczywiście przygotujemy odpowiedni upominek za pomoc ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 kurcze kiler, przez podobieństwo awatarów Twojego i zajca miałam wrażenie, że sam ze sobą rozmawia ;)jak mogłas pomylić motocykl Łoś z pełnej krwi junjunem po tjuningu ?? :icon_eek: oczywiście przygotujemy odpowiedni upominek za pomoc ;] upominek jest w naturze czy jakiś fizyczny ?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 byle nie do odbioru za 9 m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 byle nie do odbioru za 9 m-cy transakcji długoterminowych nie przewidujemy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Myślę,ze lepszy by był odbiór,gdyby gremium motocyklowe wiedziało kogo ma wozić na rumakach :cool: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Myślę,ze lepszy by był odbiór,gdyby gremium motocyklowe wiedziało kogo ma wozić na rumakach :cool: kilka dziewczyn w wieku 21-29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 te jazdy z przypadkowymi laskami to koncza sie najczesciej porysowanym od pierscionkow zbiornikiem i zniszczana od kolczykow wysciolka w kasku... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 te jazdy z przypadkowymi laskami to koncza sie najczesciej porysowanym od pierscionkow zbiornikiem i zniszczana od kolczykow wysciolka w kasku... dlatego fajnie byłoby jakbyście mieli nie tylko kaski ale i rękawice dodatkowe :))) proszę mi tu nie marudzić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi