rafalek_s Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Tutaj przydałby się jakiś podręczny zestaw "karych kutasów", żeby mu na szybę z boku nakleić :buttrock:Trzeba sobie jakoś rekompensować stracone nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 agresja rodzi agresję, motocyklista stracił kilka sekund i pojechał dalej. Palec wystarczy i zlewasz temat.właśnie o to chodzi, tylko jak sobie przetłumaczyć, że nie warto poświęcać kilkunastu sekund na frajera... Mam nadzieję, że to narwanie minie mi z wiekiem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Najgorsze jest to, że się ładnie wszyscy rozsuwają, dziękujesz im za to. A tu nagle trafi się taki frajerzyna i Ci zajeżdża drogę, gdzie widać to perfidnie. Rozumiem, że nie widzi w lusterku, albo chce zmienić pas.Ale na tego w Omedze, to nie ma sił .. Trzeba mu po prostu nagadać, i może się ogarnie frajerzyna albo nakleić mu karną PYTKĘ na przednią szybę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Sa 2 opcje:1. olac.2. zabic jego, rodzine i zgwalcic mu zone. Ja zazwyczaj olewam ;)W mysl definicji nerwow jako niszczenia wlasnego zdrowia przez glupote innych.Urywanie lusterka itp. z cala pewnoscia oprocz chwilowej satysfakcji przyniesie tylko zle skutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ale gaylord :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemuszka Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 możliwe, że użycie lusterka "dolało oliwy do ognia", chłop mógł zrobić się zazdrosny, bo całkiem możliwe, że maszyna motocyklisty była droższa niż jego samochodzik ;]co do reszty zgadzam się z Wami Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 W mysl definicji nerwow jako niszczenia wlasnego zdrowia przez glupote innych.Nigdy tak o tym nie myślałem, może będzie pomagać w ostudzeniu emocji, dzieki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Gdybym ja siedzial na moto to ta puszka pewnie kontynuowalaby jazde bez prawego lusterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ojtam. Redukcja i ogień lewą stroną. Szkoda czasu na buraka. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jacy Wy wszyscy nerwowi. Każdy by urywał lusterka, najlepiej przed komputerem, ale pewnie mało który odważył się to faktycznie zrobić. Takiego pacjenta objeżdża się z drugiej strony i jedzie się dalej. Co najwyżej można faka pokazać. Na więcej szkoda nerwów. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dokładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Co do zajeżdzania drogi...Przypominam sobie sytuację gdy kiedyś wyjeżdzając z W-wy w kierunku Lublina (jechałem z żoną - miała różowy plecak:) zaczął się ze mną ścigać gościu w Toyocie Land Cruiser ze Szczecina. Oczywiście musiałem jechać w miarę bezpiecznie tj. ok. 120 kmh. Puszkarz za każdym razem kiedy wyprzedzałem jechał za mną. Musiał oczywiście zawsze się rozpędzić. Kiedy więc ja już kończyłem wyprzedzanie, ten dopiero zaczynał np. na zakręcie. Kiedy idiota nas podgonił jechał zaledwie kilka metrów od motocykla. W obawie o strzał w tył przepuściłem go. Po kilku minutach dojeżdzałem do ronda w Kołbieli (dla niezorientowanych prawie zawsze tworzą się tam długie korki). Przede mną sznur stojących samochodów. Zacząłem je wyprzedzać poboczem i w pewnym momencie zobaczyłem tego idiotę, specjalnie zwolniłem, a ten nagle specjalnie zajeżdza mi drogę wjeżdzając na pobocze. Po hamulcach, ledwo go ominąłem. Zacząłem trąbić i pokazałem mu co o nim myślę. W aucie natomiast "pełen ubaw", banany na twarzy... Stwierdziłem, że to typowe debile włączyłem tryb turbo i tyle mnie widział na drodze. Kolejne spotkanie było 50 kmh dalej na stacji benzynowej podczas dłuższego postoju. Wyszedł ojciec z synem i głupkowato się uśmiechali. Pokręciłem głową z politowaniem dla ich inteligencji. Skąd się biorą tacy ludzie??? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Limo, powiedz ze nigdy nie urwales. Skoro nas nie lubi, i nie moze zniesc ze on stoi a my jedziemy, to ja dam mu zwyczajnie jeszcze jeden powod aby nas nie lubic. Tak samo jak jakis czas temu widzialem Audi z rejestracja H8 BKS i naklejka rozjechanego motocykla z tylu, ten tez dostal jeden wiecej powod aby nas nie lubic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Limo, powiedz ze nigdy nie urwales. Skoro nas nie lubi, i nie moze zniesc ze on stoi a my jedziemy, to ja dam mu zwyczajnie jeszcze jeden powod aby nas nie lubic. Tak samo jak jakis czas temu widzialem Audi z rejestracja H8 BKS i naklejka rozjechanego motocykla z tylu, ten tez dostal jeden wiecej powod aby nas nie lubic.Jasne ze nie. I jestem przekonany ze Ty tez nie. Myslisz ze mozna sobie ot tak urwac lusterko i zwyczajnie odjechac? Jesli wlasciciel auta spisze Twoj numer rejestracyjny to pozamiatane. Moim zdaniem nie warto ryzykowac. Lepiej olac goscia. Taka reakcja jeszcze bardziej go zagotuje niz gdybys Ty sie zaczal pienic a on mialby jeszcze wiekszy ubaw. Tak jak G3d napisal, Twoje wkurwianie sie szkodzi tylko i wylacznie Tobie. Moze z wiekiem zrozumiesz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jasne ze nie. I jestem przekonany ze Ty tez nie. Myslisz ze mozna sobie ot tak urwac lusterko i zwyczajnie odjechac? Jesli wlasciciel auta spisze Twoj numer rejestracyjny to pozamiatane. Moim zdaniem nie warto ryzykowac. Lepiej olac goscia. Taka reakcja jeszcze bardziej go zagotuje niz gdybys Ty sie zaczal pienic a on mialby jeszcze wiekszy ubaw. Tak jak G3d napisal, Twoje wkurwianie sie szkodzi tylko i wylacznie Tobie. Moze z wiekiem zrozumiesz. Jak lusterko będzie warte więcej niż 250 zł to można dostać zarzut karny, a potem wpis do rejestru karnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi