Mag.Śl Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ale ja tylko życzę koledze jak najlepiej ! - i to zupełnie bezinteresownie :laugh: :laugh: :laugh: "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 I to sie Madziu u Ciebie ceni najbardziej .... ta bezinteresowanosc :icon_mrgreen: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Kuruj się tam bo niestety nie dane nam było się spotkac u Hali na urodzinach, a miałam taaaaaaaaką nadzieję :)Zdrówka dużo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 A co to jedyna okazja ?Zaraz bedzie kolejne spotkanie u Szuberta wiec ...... :flesje: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 http://www.scigacz.pl/Wypadek,motocyklowy,historia,z,moralem,18478.html Juz jest artykul !!!! ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Daj spokój, po prostu przekleili Twojego maila, nawet nie zredagowali, i to ma być artykuł? Tragedia. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No nie do konca ....Ja im wyslalem 5 stron a ani zredagowali i dali do zatwierdzenia.To mial byc w sumie moj tekst a Oni go tylko poprzycinali i wstawili, ot coWidzisz ze jako autor ja jestem a nie redakcja. :biggrin: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 OK, jeśli taki był zamysł to niech będzie, ale mogli chociaż błędy poprawić. Generalnie dobrze że sprawa jest nagłośniona. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No w sumie mogli ..... ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ważne, że "poszło w świat" Myślę, że każda forma nagłośnienia takiej sprawy zwiększa Twoje szanse na pozytywne ( i szybkie) zakończenie. Wiadomo: im mniej ludzi wie, tym więcej można przemilczeć, ukryć, skłamać, ale jak już się rozniesie to... presja społeczna robi swoje.Powodzenia. "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ciekawe czy typek czyta takie portale internetowe ?I oczywiscie zajebiste sa komentarze pod artykulem :icon_mrgreen: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ciekawe, czy jego prawnik czyta takie portale? I czy wymyśli, że się przyznałeś do jazdy niezgodnej z przepisami? Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Super Majkel! Grunt to nagłośnic tą sprawę, a może akurat przyczyni się do szybszego zakończenia na Twoją korzyśc tak jak pisała Madzia:) Trzymam mocno kciuki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Majkel ty masz puste wydechy? Hmmm ....No wlasnie Tobie to i moglbym wytlumaczyc ale tym kretynom co tak wypisuja ....Raz czy dwa sie staralem ale jak mi ktos napisal ze mam wybebeszone to mi rece opadly ...Masakra :banghead: Ciekawe, czy jego prawnik czyta takie portale? I czy wymyśli, że się przyznałeś do jazdy niezgodnej z przepisami? Czyli do jakiej ?A jakie to ma znaczenie ?Policja nie przyczepila sie do swiatel, przeglad wazny w motocyklu .....Kierowca auta przyznal sie do spowodowania wypadku, opisaly to dwie ekipy policyjne zabezpieczajace miejsce wypadku, przyznal sie rowniez przy swiadkach w szpitalu, sa swiadkowie wypadku ktorzy widzieli jak we mnie wjechal ....Jak na razie to wymyslil ze w ogole mnei nie uderzyl i ze zatrzymal sie tylko z lekarskiego obowiazku chcac udzielic pierwszej pomocy ...Zobaczymy. ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchła Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Kierowca auta przyznal sie do spowodowania wypadku, opisaly to dwie ekipy policyjne zabezpieczajace miejsce wypadku, przyznal sie rowniez przy swiadkach w szpitalu, sa swiadkowie wypadku ktorzy widzieli jak we mnie wjechal ....Jak na razie to wymyslil ze w ogole mnei nie uderzyl i ze zatrzymal sie tylko z lekarskiego obowiazku chcac udzielic pierwszej pomocy ...Zobaczymy. Naszatyru się gość nawąchał i zgłupiał, czy okrutnie skleroza zaatakowała? Toż to jaki tupet trzeba mieć i kompletny brak przyzwoitości żeby tak się zachować! Mam nadzieję, że w sądzie mu dokopiesz i że później Szef wlepi mu parę dobrych tysięcy lat na piekielnej patelni :icon_evil:Życzę powodzenia i rychłego powrotu do zdrowia :) Edytowane 9 Czerwca 2012 przez Pchła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi