KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Na Stryjeńskich się rozwaliłeś? MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Majki powodzenia z tym wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) Na Stryjeńskich się rozwaliłeś? Tiaaaaaaaaaaa. Przy nr 17Na latarni nawet podziekowanie od moich rodzicow wisi :icon_mrgreen: P. Chcialem wstawic pismo jakie mi papugi "spłodzili" do Prokuratury, ale .... sie nie daje :wacko: :lapad: Albo tylko spamowac potrafie :buttrock: Edytowane 7 Października 2011 przez majkelpl ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Kurcze Majkel sie narobilo w tym pl, wracaj szybko do zdrowia, kupuj drugiego wildstara i niedaj sie wykrecic temu doktorkowi Pozdrawiamy w 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Jest swiatelko w tunelu :buttrock: Prokurator zapoznal sie z pismem mojej papugi i .... skierowal ponownie sprawe do rozpatrzenia powołujac bieglego do spraw wypadkow aby jeszcze raz przeanalizowal cala sprawe.Do 4 listopada ma przedstawic swoja opinie Prokuratorowi :notworthy: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 No to powodzenia. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Oooo widzisz Majki, czyli coś jest na rzeczy, walcz, walcz, powodzenia!!!! MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Mam nadzieję, że prokurator nie jest również znajomym doktorka...albo nie okaże się, że siostra wujka cioci brat jest żoną siostry ciotecznej prokuratora. Trzymam kciuki. lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) h*j wie .... tam pewnie sami znajomi ...Prokurator z Polcjantem itd.Dobra wiadomosc to taka ze ten doktorek nie wie kto jest powolany na bieglego i chyba nic nie wycieknie z Prokuratury.Nie pozostaje mi nic innego jak czekac do tego 4 listopada a potem .... zobaczymy co napisze biegly.Od jego oceny zalezy dalszy bieg zdarzen. Edytowane 23 Października 2011 przez majkelpl ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Trzymam kciuki. I ciesze się, ze nie odpuszczasz. Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 No jak moge odpuszczac ?Za duzo stracilem aby chamowi opuscic :icon_twisted: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Jak to czytam to włos się jeży! Jeżeli w Polsce jest choć namiastka sprawiedliwości, to wygrasz! Nie, nie odpuszczaj draniowi - to, że ma kasę i znajomości - nie powinno go zwalniać z odpowiedzialności!Walcz i się nie poddawaj! :buttrock: <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Sprawiedliwosci jest tam gdzie kasa i uklady.Jak biegly napisze cos jak mu sie widzi i zgodnie z tym co kierowca samochodu zasugerowal na Policji to umarl w butach :banghead: No nic .... czekam ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Wiem, że to jeszcze nie wygrana, ale cieszę się, że jest jakaś nadzieja, że dzieje się coś pozytywnego... Trzymam kciuki za sensowną opinię 4 listopada. "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 po pierwsze to mi wstyd bo dopiero znalazlem ten temat ;)nie wiedzialem ze majki sie polamalwiec mam nadzieje ze juz dochodzi do siebie (wiem ze z nadgarstkami trzeba robic rekonwalescencje bo potem nie dadza ci zapomniec o sobie).a po drugie to ja tez kiedys mialem takiego ciecia co we mnie wjechal. napisalem oswiadczenie ze to jego wina. podpisal sie a potem ch... w ubezpieczalni wszysto odszczekal.na pohybel k...wom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi