Tytexo Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) Witam, sprzedam mój motorek Honde CBR 600 F4i z 2002r. Motorek bezwypadkowy 100%, wiem jak to jest jeździć za motorkiem, facet Ci pisze igła a tu dupam strata czasu i pieniędzy na dojazd. Jednak nie tym razem, przebieg 46 tyś, udokumentowany do 36 tyś na książce serwisowej. Sprowadzony z Włoch w 2008 rok (tam tylko jeden włąściciel - udokumentowane). Od tego czasu jej posiadaczami była (razem ze mną) 3 osób z jednej gminy czyli był sprzedawany od kumpla do kumpla co oczywiście jest udokumentowane cały czas na jednych blachach. Absolutnie bezwypakowy można zdjąć bak owiewki, wziąć go do serwisu, instalacja w oryginale, ciekawostka to że jest oryginalny akumulator. Dodatki to wydech YOSHIMURA (ładniej brzmiącej 600 nie słyszałeś), ledowa tylna lampa, małe kierunki, fajna szyba przednia czarna, przedni ksenon na modulatorze a nie jakaś żaróweczka z allegro za 30 zł, niebiska postojówka ;). Wymieniono ostatnio klocki hamulcowe przednie oraz kompletny napęd (stare części do wglądu). Motorek zadbany, zawsze czysty, wszystko robione na czas od motocyklisty...Przegląd robiony miesiąc temu, ubezpieczenie (OC, NNW) ważne przed pół roku jeszcze...Absolutnie bez wkładu finansowego, bez ryski, gwarantuje bezwypadkowość, silnik że ideał nie będę pisał bo to oczywiste.Jedyny mankament to brak prawego obciążnika na końcówce kierownicy, zamienniki kosztują 60 zł za komplet a ja nie chciałem kupować zamienników, jak znajdę oryginał to zamontuje niebawem. Obciążnik zgubił poprzedni właściciel wcześniej wiem że był. Motocykl mam rok i zrobiłem nim 10 tyś bezproblemowych kilometrów. Nie sprzedaje bo wyjeżdżam za granice czy rodzi mi się 5 dziecko. Sprzedaję z powodu takiego jak poprzedni właściciele - chcę przesiąść się na coś większego. Link do większej ilości zdjęć podam niedługo. Chcesz mieć NAJLEPSZĄ f4i? To dobrze trafiłeś, gwarantuję że po oględzinach odjedziesz nim. Motorek gotowy do jazdy bez wkładu finansowego. Szczerze polecam! Z braku czasu jeszcze go nigdzie indziej nie wystawiałem. Wyceniam go na 14 500 zł. Telefonicznym negocjatorom dziękuję! kontakt i więcej informacji tylko tel. - 889 423 626 Edytowane 28 Maja 2011 przez Tytexo Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Nowa cena. Zależy mi na szybkiej sprzedaży do 10 czerwca... cena 13 800 zł. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ponawiam :) Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 http://tablica.pl/oferta/honda-cbr-600-f4i-najlepsza-jaka-widziales-oferta-prywatna-zobacz-opis-nie-r6-zx6-gsx600-r-ID7O3p.html 13000 zł. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 http://tablica.pl/oferta/honda-cbr-600-f4i-najlepsza-jaka-widziales-oferta-prywatna-zobacz-opis-nie-r6-zx6-gsx600-r-ID9Q6h.html Cena do negocjacji. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 a obciążnik po prawej to sam wyleciał? :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Tak zgubił go poprzedni właściciel, nie jest skutkiem wypadku, zresztą gdybym o tym nie napisał problemu by nie było a ten śmieszny obciążnik uważam za jedyny mankament mojego motorka. :) Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 a kogo to obchodzi?ogsrnij się :banghead: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Za te pieniążki kupisz o wiele lepszy motor, ostatnio znalazłam 1000RR za 15 tys zł Jasne nie Ty jeden powiesz że w podobnej kasie idzie kupić nowszy model czy większą pojemność sam się z tym zgodzę, tylko czy aby na pewno w takim stanie? Poza tym nie każdy jest gotowy siadać na litra, i często szuka klasy 600 a jeśli jesteś w stanie wydać sumę około 13 000 zł i mieć pewność że masz pewną brykę bez przygód - zapraszam. Jeszcze jedno kolego zanim zaczniesz pisać przedstaw się odpowiednim dziale. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wez dokup ciezarek za 50zl i zrob nowe zdjecia bo to naprawde chu*owo wyglada, tym bardziej ze opisujesz sprzeta jako ideal (nie twierdze ze nie jest ale brak tego ciezarka bardzo psuje wrazenie). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ciężarek wymienię najpóźniej w połowie lipca bo teraz mam urlop i wyjazd. POZDRO :) Tak rzeczywiście marketingowo wygląda to lipnie ale co zrobię, mogłem zmienić przecież na czas zdjęcia ale po co skoro z czasem znajdzie się szczęśliwy nabywca chodź moto wystawione na razie tylko na tym forum. POZDRO :) A moto mimo braku ciężarka jest dalej ideał, ręczę za to. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 szczęśliwy nabywca chodź moto wystawione na razie tylko na tym forum. POZDRO :) A tablica.pl? ;) Swoją drogą ten ciężarek pełni dosyć istotną rolę.... Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 mam taki sam i tak samo idealnie wyglada a dwa szlify wyszly mi calkiem przyzwoicie,nie ujmujac twojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi