Vatzeque Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 taką radochę miałem że nawet na posiłek nie zjeżdżałem do domu. :icon_mrgreen:I tak dobrze wyglądasz. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 dzięki chłopaki :)utwierdziliście mnie w przekonaniu, że faktycznie gs500 F będzie trafnym sprzętem na początek... :bigrazz: zaczynam szukac swojej sztuki :D pozdro Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 dzięki chłopaki :)utwierdziliście mnie w przekonaniu, że faktycznie gs500 F będzie trafnym sprzętem na początek... :bigrazz: zaczynam szukac swojej sztuki :D pozdroW takim razie życzę owocnych poszukiwań. :icon_biggrin: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 (edytowane) W takim razie życzę owocnych poszukiwań. :icon_biggrin: dziękowac :notworthy: a właśnie jedna mi wpadła w oko z Twojej okolicy :D Edytowane 30 Maja 2011 przez Manuela Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) Przydatnym gadżetem w GS500 będą gmole, takie rurowe osłony silnika. GS500 w razie gleby może mocno oberwać, z jednej strony alternator a z drugiej zapłon. Przy glebie te elementy mogą zostać zerwane w brzydki sposób. A dla świeżaka drobne gleby to całkiem oczywista sprawa. Dorzuć kilka zł więcej i zainwestuj w te rury. Być może ocalą Twoje nogi też. A nóżki pewnie masz fajne. :icon_mrgreen: Niedawno reanimowałem niedoświadczonemu koledze taką GS500F. Naczytał się Motocyklisty Doskonałego i chciał praktykować swoją wiedzę. Nie zmieścił się w zakręcie.... Pokrywa silnika wraz z całym alternatorem do wymiany. Edytowane 30 Maja 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 qurim THANX za radę :notworthy: zwrócę na to szczególną uwagę szukając swojej Gs F'ki!!<dla nóżek oczywiście :icon_mrgreen:> pozzdross :buttrock: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Gratulacje, i na południu też zbroimy bramy i ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Gratulacje, i na południu też zbroimy bramy i ogrodzeniadzięki :icon_biggrin: na razie planuję wkoło komina, ale może i gród Kraka uda mi się w tym sezonie odwiedzić :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 obejrzeć? http://otomoto.pl/suzuki-gsx-400-e-poznan-M2687416.html bo brak kasy..ale by jeździć, uczyć się, eh... chcę już!czy poczekać? kupić coś nowszego po sezonie, wyszykować, na spokojnie?doradźcie. na kask i ciuchy kasa jest, bo wiadomo, że to priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 nieeee, jak już ma być tak tanio to szukaj CB450 S z ostatnich lat produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Albo crash pady - 200 złotych taka przyjemność kosztuje, w F to gmole chyba nie najłatwiej zamontować. Ja w swoim robiłam tylko serwis i drobne naprawy kosmetyczne po paciakach. Dobrze, że nie czytałam tyle przed kupnem pierwszego moto, bo bym chyba musiała wybrać jedyny "nieawaryjny" sprzęt - africe twin ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ja bym dozbieral na GS 500. Nie chodza duzo drozej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi