adam87 Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 LC2 to nie jest chociaz jest bardzo podobny. Ale lc2 ma:wydech po prawejairbox po lewejzębatke po leweja i jeszcze jedno - albo jestem ślepy albo LC2 nie ma kopniaka... - http://predator.bikepics.com/pics/ktm-125l...pics-152836.jpghttp://goldwing.bikepics.com/ktm-125lc2-98...pics-072458.jpg dziwi mnie ten Ohlins w tylnym zawieszeniu, mówiąc szczerze myślałem, że KTM to od zawsze WP... Dziwne Mnie też ,ale moze jakiś tuningowy jest Widocznie jest zmieniony, ja u siebie też mam ohlinsa chociaz fabrycznie jest sachs, a z przodu mam WP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 albo jestem ślepy albo LC2 nie ma kopniaka... :D Patż 2 posty wyżej :D On ma elektryczny rozrusznik, bo lc2 to taki bardziej miejski sprzęcik. Ciekwaostka: przyjżyjcie sie dokładnie silnikowi LC2 i Yamahy DT 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 to jednak musi być egs albo gszobaczcie jak wygląda 400 egs http://www.bikez.com/bike/605/index2.jpgzębatka po prawej, airbox po prawej, a amortyzator po lewej, zawieszenie z przodu takie samo jak w tym twoim ogłoszeniuporównaj zdjęcie w ogłoszeniu z tymi zdjeciami tego białego gs'a '93 które wczesniej wkleiłem i zobaczysz ze ten w ogloszeniu to gs albo egs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Patż 2 posty wyżej On ma elektryczny rozrusznik, no ale zazwyczaj jak enduro mają rozrusznik to tez mają kopniaka jakos zapasowy rozruch, a ten nie ma go w ogole wiec mozna polegac tylko na rozruszniku, dlatego sie tak zdzwiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 no ale zazwyczaj jak enduro mają rozrusznik to tez mają kopniaka jakos zapasowy rozruch, a ten nie ma go w ogole wiec mozna polegac tylko na rozruszniku, dlatego sie tak zdzwiłem.Racja, w tym przypadku firma KTM dała ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Maja 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Jak już do EGS, a nie GS, chyba że ten rok 98 to jakaś ściema. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Jak już do EGS, a nie GSno racja gs'ów w tym roku juz chyba nie robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 A może to LC2 właśnie?pzdr Nie, nie jest to LC2 bo jeżdziłem LC2 i to nie raz... Zapodaje zdjęcie Lc2 pozatym nie mają one kopniaków tylko elektorostarer co już wcześniej zauwazono. Na 99% to jest ostatni model egs - na mobile.de widziałem identycznego ale w innym kolorze, razem ze Strzalkiem obadalismy oba i wyszło że to egs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi