szatanica Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 No to kufle/puszki/szklanki/cycki w górę \m/ Jezu...niech przestanie padać, bo licznik od tego braku jeżdżenia zacznie mi się cofać...;( Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Cycki nie chcą mi się podnieść. Ruszam w piątek i pie**olę tą pogodę. Trzeba ją odczarować. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Take me with you? :crossy: Będę najlepszą przyjaciółką :)) Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Take me with you? :crossy: Będę najlepszą przyjaciółką :)) Niestety ale krajobraz to ja podziwiam przy innych prędkościach. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Eh...i znów bojkot towarzyski...;( Może nie przekraczam prędkości dźwięku, ale za to mam wysokie IQ :D Uważaj na siebie i lataj 30cm nad chodnikami, jak to śpiewał Fisz :) Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Eh...i znów bojkot towarzyski...;( Może nie przekraczam prędkości dźwięku, ale za to mam wysokie IQ :D Uważaj na siebie i lataj 30cm nad chodnikami, jak to śpiewał Fisz :) No dobra , przekonałaś mnie tym IQ. Tego mi brakuje więc bądź na miejscu, z po części rozstawionym namiotem. Ja powbijam śledzie. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Eh...i znów bojkot towarzyski...;( Jakby jednak pogoda byla ciagle chu*owa a Tobie zaschlo ..... w gardle :flesje: to pamietaj o mnie ze juz w tym roku to skupiam sie generalnie nie na motocyklu :icon_razz: Licznik zatrzymal sie 27 maja i koniec kropka :icon_evil: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Majkel,co tu duzo mowic.Zostales honorowym E-motocyklista :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafior Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 To jak mili Państwo? Będą jakieś jazdy w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Majkel,co tu duzo mowic.Zostales honorowym E-motocyklista :) E-tam :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 też bym pojeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simrider Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 W szoku jestem,Taka ładna dziewczyna proponuje wycieczkę, a tutaj chętnych nie ma... Jak się silnik zagrzeje od zbyt małej prędkości to jest pretekst przecież żeby w lesie się zatrzymać:) Jakby co ja się piszę:) Btw ktoś jutro może do Ostródy leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 W szoku jestem,Taka ładna dziewczyna proponuje wycieczkę, a tutaj chętnych nie ma... Jak się silnik zagrzeje od zbyt małej prędkości to jest pretekst przecież żeby w lesie się zatrzymać:) Jakby co ja się piszę:) Btw ktoś jutro może do Ostródy leci? Ty masz wiatraczek, to tobie się nie zagrzeje. :icon_razz: Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simrider Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Jakby chciał go wyłączyć to kostka jest po prawej stronie, nawet osłony chłodnicy nie trzeba zdejmować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Statoil towarowa :) moje okolice :) Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi