oklej Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 witam. skladam rozbita HONDE CBF 1000 z 2008r. Potrzebna mi chlodnica i lagi. Czy wie ktos czy beda pasowaly z CBF 600 SA z podobnego rocznika ? czy bardziej (chlodnica) od CBR 1000 RR (bo to chyba bardzo podobny silnik?) lampa i owiewki to samo ( z 600 SA) takze moze i reszta... i jeszcze czy moze ktos wie czy stacyjka i ecu z hondy cbf pasuja do horneta. dzieki pozdrowix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Nie znam tych akurat modeli, ale uważaj, bo Japońcy potrafią zrobić części podobne ale takie, że nie pasują (o milimetr). Kombinowałem ze starszymi Hondami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOTURYSTA Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) witam. skladam rozbita HONDE CBF 1000 z 2008r. Potrzebna mi chlodnica i lagi. Czy wie ktos czy beda pasowaly z CBF 600 SA z podobnego rocznika ? czy bardziej (chlodnica) od CBR 1000 RR (bo to chyba bardzo podobny silnik?) lampa i owiewki to samo ( z 600 SA) takze moze i reszta... i jeszcze czy moze ktos wie czy stacyjka i ecu z hondy cbf pasuja do horneta. dzieki pozdrowixMiałem CBF 600 teraz jeżdże Cbf 1000 i napwno wiem że chłodnica nie będzie pasować bo od 600 jest mniejsza.Co do lag to "na oko to jest to samo" ale czy nie ma tam gdzieś tego milimetra różnicy?Najlepiej dorwać książki serwisowe i poczytać niż zgadywać Edytowane 20 Lipca 2011 przez MOTOTURYSTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Sprawdź jaką śr wew mają uszczelniacze lag i będziesz wiedział. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Owiewki na pewna sa inne. CBF600 ma inne kierunkowskazy. Czyz nie ? Smigam CBF600 i przymierzam sie do 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi