sqo Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Witam proszę o info czy normalne jest, że w przy prędkości ok 60 km/h przednie koło wpada w drgania? Tak się dzieje w motocyklu, ktory zamierzam kupić i nie wiem co to może być? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Piękny temat - krzywe tarcze, łożysko główki ramy, opona, krzywa rama, źle skręcone tylne koło... co tam jeszcze było? :rolleyes: O - niewyważone koło(to, co u mnie) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHLrider Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 sprawdz tarcze z przodu moze ktos wymieniał klocki i uderzył w tarcze i teraz ma drgania. Mialem tak przy kawasaki zzr Cytuj Live To Ride, Ride To Live Motocykle to nie wszystko ale bez Nich wszystko jest Niczym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Jeszcze łożyska przedniego koła. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Witam proszę o info czy normalne jest, że w przy prędkości ok 60 km/h przednie koło wpada w drgania? Tak się dzieje w motocyklu, ktory zamierzam kupić i nie wiem co to może być? pzdr Nienormalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nienormalne czego chyba łatwo się było domyślić, niewiele pojazdów jest skonstruowanych w sposób zagrażający użytkownikowi przy normalnej eksploatacjipo więcej wiedzy trzeba się chyba będzie udać do wróżki. albo do mechanika, który zweryfikuje stan wcześniej wymienionych elementówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 bardzo często przyczyna takiego zachowania są wyeksploatowane łożyska przedniego koła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi