Irek Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 :) Puste wydechy. ;) Przecież po to się kupuje chopera, żeby go było widać i słychać. Chrom jest dla patrzących, a dźwięk ma przyciągać uwagę. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Witam,No powiem tak, kiedyś przejechałem sie z Poznania do Gdańska na pustych i mam 1100 Customa, mocno przebudowanego. Po tej drodze powiem czułem się tak jakbym pracował w hucie. Tak mnie głowa bolała. :P :P ;) Później dowaliła sie do mnie policja. Kolega założył mi takie małe puszeczki w środku.W sumie poziom hałasu sie lekko obniżył ale tez dzwięki spadły w bardziej basowe tonacje. Chyba jestem zadowolony. Bynajmniej wszystko u mnie wygląda tak, ze jak mi sie zachce to wszystko moge ze środka wyciągnąć wystarczy tylko jedna śrubke wykręcić i po kłopocie. :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 jak juz pisaliscie > motocykl musi byc glosny.....motocykl to nietylko jazda i wyglad, ale rownierz DZWIEK!!! niewazne jakiej masci jest sprzet, ale jak jedzie motocykl gasze radio w samochodzie zeby go uslyszec i slyszec porzadnie ;) a nie> gasze radio a tu" Psz sz sz sz sz sz s zs " ....no dobra glosny wydech w skuterach i 2suwach to jest ZAMACH STANU bzycza i becza jak zazynana koza co niedaje mleka ;) heh czad jesli ktos chce miec cichszy wydech, to lepiej sie zamienic z kims :arrow: "machniom" i po klopocie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woolf Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Aaron, Jak chcesz to ja chętnie dam Ci swoje głośne tłumiki za twój cichy wydech. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Aaron, Jak chcesz to ja chętnie dam Ci swoje głośne tłumiki za twój cichy wydech. :) Aleś odkopał... Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Chłopak chciał dobrze! (mówię o Woolfie) Widzisz Woolf?! Handelson wyczaił Cię, że ruszyłeś temat z przed paru ładnych lat i walnął Ci ripostę. Ja trzymam Twoją stronę Woolf :icon_biggrin: . Nie wiem czemu na wielu tematach Yamahy taka posucha. Możliwie, że konkurencja (inne fora) zabierają potencjalnych przyszłych "klientów" i nie ma możliwości wymienić się poglądami z naszymi kolegami. Super Woolf, że ruszyłeś ten temat. Głośne wydechy to muzyka dla uszu motocyklisty, ale przy dłuższej podróży więdną uszy z "bólu i nadziei" [dobre no nie!]. Przypuszczam, że ktoś przeczyta tego posta i doradzi Ci Woolf jak troszeczkę zciszyć wydechy bez większych kosztów. W ostateczności musisz skonstruować sobie puszki tłumiące i zamontować je w puste rury (jak napisał kolega wyżej) trochę pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Można spróbować tutaj:http://motocykle.kal...pl/akc_wyc.htmlJeśli nie mają na miejscu powinni coś doradzić.Pozdrawiam Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Handelson! Super sprawa! Dzięki w imieniu Woolfa za pomoc! Jestem pewny, że skorzysta z Twojej pomocy. Handelson - super gość !!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi