Kobra Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 Czy jest możliwość naprawy tarczy hamulcowej od intrudera? Tarcza jest wygięta, równo na całym obwodzie,coś na kształt miski (różnica między środkiem a zewn.średnicą ok 5mm). Oryginalnie jest płaska bez żadnych przetłoczeń. Wygląda na to że ktoś ją przegrzał-zapiekły sie cylinderki w zacisku-a następnie chyba schłodził wodą , i tarcza się wygięła. Czy można dać tarczę na jakąś prasę? A potem np do szlifowania na magnesówkę ? CZy już zawsze będzie miała bicie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 Nie ma takiej mozliwosci. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 nie da rady mozesz ja sobie na szrot oddac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Mało tego, nie kupuj używanych. Trochę ludzi już się na to nacięło. Kupujesz tarcze , wydaję się prosta , a podczas hamowania pojawiają się szarpnięcia , coś jak w ABS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Dokładnie! Sam zapłaciłem frycowe... Jak szukasz tarczy, to spróbuj w Olek mototykle albo u Adama - gośc ogłasza się w świecie motocykli i motocyklu - na pewno znajdziesz go w ogłoszeniach z częściami. Sprzedaje nowe tarcze keito -sam takie założyłem do ZZR-a (komplet dwóch tarcz z Larssona kosztował 1650 zł a u niego dałem 800). I całkiem dobrze sie sprawują. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 nie da rady wyprostowac, jeszcze jak masz z niej zrobiona miske to nie ma o czym mowic.. efekt prostowania nawet malego skrzywienia nigdy nie bedzie zadowalajacy - po za tym ja bym sie bal wlozyc takiej tarczy, szczegolnie do ciezkiego motocykla jak np. intruder. z zepsutej tarczy zrob sobie zegarek tak jak to bylo w jakims topicku :D :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Nie Nie NIe i Jeszcze raz nie!!!!!Kupuj nową 8) 8) 8) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi