motofanka Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Przepraszam wszystkich, których uraziłam wstawiając nieodpowiednia informację w nieodpowiednie miejsce. Może to prawda że kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa? A już na pewno różnią się od siebie sposobem przekazywania i odbioru komunikacji. Stąd chyba całe nieporozumienie. A tutaj dowód na powyższe słowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) to na pewno nie jest komercha... :lapad: http://forum.scigacz.pl/about63030.html http://forum.scigacz.pl/about63206.html :clap: Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 to na pewno nie jest komercha... :lapad: No co, przeciez to tylko informacja.. tak z dobrego serca, zupelnie bezinteresownie.. :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawyerek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 (edytowane) to na pewno nie jest komercha... :lapad: :clap: Przy podróży poślubnej wymiękłem... :icon_rolleyes: Edytowane 2 Czerwca 2011 przez Sawyerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Powtórzę się choć nie lubię. Dokładnie rok temu zrobiłem taką trase tylko o 1000km dłuższą , spanie wyłacznie w pensjonatach ( w czerwcu w Alpach noclegi sa tanie 17-20 euro ze śniadaniem) Jedzenie wyłacznie w knajpach i całkowity koszt łacznie z paliwem, opłatami dorogowymi wyniósł mnie delikatnie ponad 2 tys ( 2-2,2 tys) Traska prosta, wszędzie stacje paliw , serwisy, pensjonaty, restauracje itp. Więc bardzo bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi