Czarek-fighter Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Widzę,że sam z Wałcza nie bedę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorplas Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Jako nieliczna garstka oblatywaczy X11 trzebz się trzymać razem. Pewnie to banalnie zabrzmi ale ktoś z Was sie wybiera na Piknik motocyklowy w Pile 21.5.2011? Może to jest dobry czas i miejsce dla ekipy z pod znaku X.no to mnie też namówiłeś, ale niestety tylko zahaczę na sobotę, ważne aby się spotkać z X-ami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski.ts Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Zmiana planów, ja i dorplas powinniśmy być na 14:00, więc liczymy też na resztę ekipy z X-11 aby się później nie szukać ;) Cytuj HONDA X11 - NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woolvi Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Hmmm to racja, sam z wałcza nie będziesz, ale ja chyba sie zbyt mocna z wami w podróży nie zbratam :D Ja z Witankowa bede śmigać (Po drodze z Wałcza do Piły), ale z racji możliwości mojego :POTWORA: który ma 50poj. :buttrock:. Bede jechać 'bocznymi' drogami przez szydłowo :) Jakby ktoś drogi nie znał to może sie za mną potoczyć :crossy: :D Pozdro ^.^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ja x11 i kumpel fazerem600 polecimy z Poznania główną drogą ale dopiero po szkole wiec najpóźniej tak nad jeziorem się pokażemy około 17:00 chyba że się uda coś jeszcze zaczarować z tymi godzinami :) Cytuj "Motór nie umiera nigdy, motór jest wieczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_pit_ Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Widzę,że sam z Wałcza nie bedę :icon_mrgreen:No to o której startujesz spod garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_pit_ Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 a wjazdowe jest od maszyny czy od osoby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 a wjazdowe jest od maszyny czy od osoby??Padło podobne pytanie od właściciela autobusu z pasażerami :icon_mrgreen: My jednak przyjęliśmy zasadą ogólnie występującą podczas takich imprez, że wjazdowe jest od osoby. Zapewnia to każdemu uczestnikowi wszystkie fanty tej imprezy łącznie z udziałem w podziale nagród i upominków konkursowych. Niemniej impreza jest otwarta i brama do Ośrodka będzie otwarta dla każdego. Po parkingu na miejscu zbiórki, na pl. Staszica w mieście podczas postoju i na placu Ośrodka krążyć będą nasi ludzie w zółtych kamizelkach, od których będzie można kupić talony na żarełko razem z okolicznościową smyczą służącą do identyfikacji piknikowiczów. To wszystko za jedyne 20,00 PLN czyli dwie paczki ćmików! A konkursy proste i zabawne z atrakcyjnymi nagrodami dla zwycięzców w poszczególnych dyscyplinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Coś z wczoraj :icon_biggrin: http://www.youtube.com/watch?v=R0pSNAtM-Vc&feature=mfu_in_order&list=UL http://www.youtube.com/watch?v=sNUWjV8zfDg&feature=mfu_in_order&list=UL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Podczas przejazdu motocykli jadących w sobotnim Pikniku jeden z kolegów zgubił plastikową pokrywę. Jest to element od Hondy Gold Wing polakierowany na jasnoniebieski kolor o rozmiarach ok. 20 x 10 cm. Jeśli ktokolwiek widział coś podobnego na trasie przejazdu lub był świadkiem zgubienia tego elementu proszę o kontakt 507731774. Sprawa pilna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi