Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Ojtam.VFR przy VTR to potulny baranek... Niezła historyjka, fajno się czyta. Przypomina mi się jak pierwszy raz wsiadłem na litrowe V w postaci Suzy TL-R. :buttrock:Qurim,co Ty gadasz :icon_question: Dzięki za uświadomienie :icon_rolleyes: Edytowane 9 Maja 2011 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 krzywer ja przypominam że jest na sprzedaż owa maszyna :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Koniec drogi, hebel, kask niebezpiecznie zbliża się do szybki. To co Ty za kask miałeś?? Yuby, to Ty z moto robisz jakąś testówkę? Wariat ile Ci spali VFR'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Oj Krzywer ........ przyznaj się że Ci Yuby napisał tę Bajeczkę ...... chyba trzeba Temat usunąć :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Szkoda Klod że nie mogłeś polatać z nami, pewnie akurat karmiłeś rybki. Pokazałem chłopakom fajną drogę z winklami za Konstancinem. P.s Krzywy sam się dziwie że to zrobiłem, jesteś drugą osobą, która ją prowadziła. Yuby, no i co - nic sie nie stało, było fajnie i o to chodziło :)A jaki opis przezyć wewnętrznych powstał ;)Czuwaj:) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 O 24-ej usuwam Temat :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 O 24-ej usuwam Temat :DA z jakiej racji, przepraszam?Chyba po to jest ten dział, żeby sie pochwalić? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Pokazałem chłopakom fajną drogę z winklami za Konstancinem. Gdzie ta droga? Oprócz tego że za Konstancinem. :icon_razz: Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) A z jakiej racji, przepraszam?Chyba po to jest ten dział, żeby sie pochwalić?Klod jest zazdrosny :D On jeździł na PS2 zamiast SP2 :D Edytowane 11 Maja 2011 przez gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 On jeździł na PS2 Do tej pory jezdzi ...... ... bo klekot w naprawie stoi :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jeden! Dwa! Trzy! Ło Cieee ch***j! Kiedy na blat wjechało ponad 130 km/h?! :D Powinno byc : "Jeden! Ło Cieee ch***j! Kiedy na blat wjechało ponad 130 km/h?! :D" :PPamitem jak po xjocie siadlem na fazerka s2 - ogien z dupy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Też jestem ciekaw .... może mówił o jakiejś Osiedlowej albo polnej :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Owszem ścieżka bardzo sympatyczna. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jezuś!Ja to bym się bał tak litrem jechać... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 http://mapy.google.pl/maps?source=s_q&hl=pl&geocode=&q=Dobiesz&aq=&sll=52.016434,21.139715&sspn=0.015345,0.052314&g=baniocha&ie=UTF8&hq=Dobiesz&hnear=Baniocha,+Piaseczy%C5%84ski,+Mazowieckie&split=1&ll=52.002535,21.11156&spn=0.001919,0.006539&t=h&z=18&iwloc=AJest zrobiona droga przez las. Owszem ścieżka bardzo sympatyczna.Ale krótkawa.Przyjemnie tez jest między Markami a rondkami w Rembelszczyźnie, tylko tam się S1000RR rozbijają, więc ja się lękam ;) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi