Polo Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Poco Kupowac Przerywacz Od Malca za 15zeta jak ja Do Etki Nowy Kupilem za 8zeta na gieldzie w słomczynie!!! :mrgreen: po to ze jak cie sie zepsuje z 2 tyg. to bedzie musial kupic drugi czyli 2x8 zl + jazda na Slomczny= wiecej niz 15 zl a od malucha elektroniczny sie nie psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 A co ważniejsze, kierunki błyskają jaśiej i równiutko. U mnie stary bimetaliczny migał dość szybko, a powyżej 4 tys obr w zasadzie świecił światłem ciągłym. Elektronik jest niemal niewrażlwiy na wahania napięcia w instalacji, które - u mnie z reglerem mechanicznym - są dość duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Czolem! A czy regulator napiecia z kaszla (126p) tez bedzie pasowal do MZty?Wlasnie zalicytowalem na allegro jeden taki, bo mnie sie udalo pomylis fiata 126 ze 125 :D.Nie wiem, odwolywac licytacje :D?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Ja płaciłem za przerywacz od małego 17,50, a za regulator 15 zł( z trzema stykami.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Aha, Mój kumpel ma założony od dużego fiata regulator do 250 i działa spox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi