mateq34 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) To kto dzisiaj był z nami na GPZ 500, bo widzę 2 osoby w tym temacie a żadna z nich, z tego co czytam, z nami nie jechała? A kto mówi, że musiałem coś pisać :crossy: Dzięki za wspólny wypad :icon_twisted: Edytowane 7 Maja 2011 przez mateq34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 No ja pisałem. Wyjazd bardzo udany. Dzięki i do zobaczenia. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Musze przyznać, że bez ściemy, jazda w grupie daje dużo większy fun :icon_mrgreen: Wcześniej nawijałem sam, ewentualnie z plecaczkiem. Trasa, jeśli na przyszłość wyłączyć elementy enduro :wink: , naprawdę spoko.Nie wiem czy nie lepsza niż sam cel?Jazda samemu to nie to.. Zwłaszcza jeśli chodzi właśnie o dłuższe wypady.. Z plecaczkiem czasem fajnie pośmigac, ale też za często nie lubię tego praktykować :D Dlatego Panowie szykujmy się na jakiś dłuższy wypad, np. do tych pepiczków ;)Co do trasy, to ja zawszę mówię że do jazdy od celu do celu to mam auto, a na moto liczy się sama jazda/trasa :) Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 wczoraj kilka grup mijalem na trasie strzelin -zabkowice tyle ze ja jipem bz dachu pomykalem :icon_mrgreen: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 A kto mówi, że musiałem coś pisać :crossy: Dzięki za wspólny wypad :icon_twisted: No nie musiałeś, po prostu wniknąłeś w nasze szeregi jak agent KGB Dla mnie wypad też bardzo udany. BTW. Wiecie, że w Kletnie jest knajpa motocyklowa? Można by i tam kiedyś śmignąć, usiąść na chwile, pogadać i dalej lecieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 no to zes nowine sprzedal :icon_mrgreen: kolego. knajpa znana od lat :lalag: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Jednak nie wszyscy muszą o niej wiedzieć. Ja np. tylko coś słyszałem, a nawet nie wiem dokładnie gdzie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 w kletnie na samym koncu, nie sposob nie zauwazyc :lalag: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 No to Panowie kiedy wypad do czech? Za tydzień, dwa? ;) Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 to pochwalcie się gdzie ostatecznie wylądowaliście wczoraj? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 A no plany ostatecznie trochę się zmieniły i wylądowaliśmy na "drodze stu zakrętów" koło kudowy :) Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) to wystarczylo troche za granice wjechac i przeleciec sie w strone innego przejscia , mielibyscie przynajmniej asfalty o niebo lepsze :crossy: ludzie jeszcze sie nie nauczyli chyba , ze aby wyjechac za granice , wystarczy jechac poprostu :crossy: Edytowane 8 Maja 2011 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Początkowo miał to być wypad w okolicy 30-40km od Wrocławia, więc i tak ostatecznie trochę dalej wyjechaliśmy :] Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 to wystarczylo troche za granice wjechac i przeleciec sie w strone innego przejscia , mielibyscie przynajmniej asfalty o niebo lepsze :crossy: ludzie jeszcze sie nie nauczyli chyba , ze aby wyjechac za granice , wystarczy jechac poprostu :crossy: Jaki kierunek miałeś na myśli? Jesenik?Asfalty na 8 dają rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus1989 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Wiem że nie w temacie ,ale mam do sprzedania opony tyl 180 przód 120 pirelli diablo strady rok 2010 stan prawie jak nowe ( kurtke tekstylna po szlifie rst razor -oddam za grosze ).spodnie rst tekstylne z 4 razy wrzucone ,w razie pytań dzwonić na tel : 792-663-870 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi