Kostek_86 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) To ja zostaję w domu... Mam tylko czerń albo moro do wyboru A tak serio to jeśli mam śmigać po mieście, to nie będę ubierał spodni Utiki, bo sobie jajka zagotuję... A jeśli jakaś traska, to wolałbym jednak je mieć. A o rozpoczęciu nie słyszałem. Edytowane 7 Maja 2011 przez Kostek_86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 To gdzie w końcu będziemy śmigać? Już się pogubiłem Ja myślałem raczej bliżej, tak żeby na jednym zbiorniku obrócić :).W bliższej okolicy można polecieć np.:1. Wrocław -> Jelcz -> Oława -> Wrocław2. Wrocław -> Łagiewniki -> Oława -> Wrocław3. Wrocław -> Sobótka -> Wrocław Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Jak dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Shell na skrzyżowaniu armii krajowej i sleznej? hmm... Ten w strone bielan? :)Jak kawa mi pomoże to bardzo chętnie się zjawie, bo póki co to myśle że motocykla bym nie utrzymał :DNawet zapomniałem że coś tu wczoraj pisałem, ale o dziwo sensownie mi to wyszło.. ;D Tak ten w stronę Bielan. To gdzie w końcu będziemy śmigać? Już się pogubiłem Raczej gdzieś w najbliższej okolicy - na luzie.Kwestia dogadania, możemy coś wybrać z rzuconych propozycji wcześniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 No i tak jak przypuszczałem - dziś się nie wyrobiłem. Ale za tydzień mam nadzieję dołączę. No chyba że ktoś w tygodniu będzie chętny. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Jeśli chcesz możemy pośmigać ja pracowałem do 15 więc.. mam po południe wolne ( mieszkam w Oleśnicy ) a wypady mi pasują raczej w tą stronę - nie chcę się tłuc przez cały Wrocław tel 600-650-709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Jeśli chcesz możemy pośmigać ja pracowałem do 15 więc.. mam po południe wolne ( mieszkam w Oleśnicy ) a wypady mi pasują raczej w tą stronę - nie chcę się tłuc przez cały Wrocław tel 600-650-709Cytując miłą panią z słuchawki " abonent czasowo niedostępny" :) Lece pokręcić się po mieście, spróbuję przekręcić jeszcze za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 ELWIS DB dzięki za małą rundkę po wiejskich drogach:D - następnym razem może za tydzień lub za dwa ustawka w kierunku zagórza śląskiego.. zapewne ziomall pojedzie z nami!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 ELWIS DB dzięki za małą rundkę po wiejskich drogach:D - następnym razem może za tydzień lub za dwa ustawka w kierunku zagórza śląskiego.. zapewne ziomall pojedzie z nami!.Również dzięki bardzo, całkiem fajna traska na popołudniowy spacerek :icon_mrgreen: Oczywiście piszę się na Zagórze, najlepiej jakby taka pogoda jak dziś była :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Dzięki Chłopaki za dzisiejszy wypad :)Czekam na następne propozycje ;) Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Bartek90 dzieki że dałeś mi znac ale niestety nie dalem dzisiaj rady.Obiecuje poprawe i bede na nastepnym wypadzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Dzięki.Do następnego :icon_biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 To kto dzisiaj był z nami na GPZ 500, bo widzę 2 osoby w tym temacie a żadna z nich, z tego co czytam, z nami nie jechała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Musze przyznać, że bez ściemy, jazda w grupie daje dużo większy fun :icon_mrgreen: Wcześniej nawijałem sam, ewentualnie z plecaczkiem. Trasa, jeśli na przyszłość wyłączyć elementy enduro :wink: , naprawdę spoko.Nie wiem czy nie lepsza niż sam cel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Musze przyznać, że bez ściemy, jazda w grupie daje dużo większy fun :icon_mrgreen: Wcześniej nawijałem sam, ewentualnie z plecaczkiem. Trasa, jeśli na przyszłość wyłączyć elementy enduro :wink: , naprawdę spoko.Nie wiem czy nie lepsza niż sam cel? Trasa jest zawsze lepsza niż cel. Jest takie powiedzenie: Dla młodego adepta sztuki motocyklowej najważniejszy jest cel. Dla bardziej doświadczonych, droga jest celem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi