sams0n Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Chłopaki dawno się nie odzywałem ale może taka kąpielowa propozycja - wyjazd z rana w stronę "Boszkowa" powrót po słonecznych i wodnych kąpielach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Leci ktos polatac tak za godzine - na 2 godz :)potrenowac troche skitching :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guz929 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 eee tam skitching... tu masz prawdziwy skitching:) http://www.youtube.com/watch?v=H0kxyGAubzM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 he he dobre dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Jak oni to robią, że im te rondelki z głów nie pospadają?? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A leci ktos na zlot do Świdnicy .. ?? w weekend .??? Filmik widzialem juz KOZAK ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jedzie ktoś gdzieś w niedziele?? Ja lecę turystycznie bo z plecakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jedzie ktoś gdzieś w niedziele?? Ja lecę turystycznie bo z plecakiem. Ja gdzieś polęce.Pewnie Nysa (dobra pizza na rynku), Zloty Stok, droga stu zakrętów.Turystycznie! Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Do Świdnicy mógłbym polecieć - ale dopiero po południu tzn 14.00? Jeśli ktoś chętny sms 600-650-709Może mi coś wypaść że albo wyjazd się opóźni albo odwołam - po to dałem kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) Ja startuje z Dlugołeki (inter motors-czy jakos takos)10:30-10:45 ;-) JAk cos to 515-114-915 ;-) Edytowane 3 Września 2011 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Szkoda że o 1030 ja lecę z Borowej ale przed 14 około 13-1330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ja gdzieś polęce.Pewnie Nysa (dobra pizza na rynku), Zloty Stok, droga stu zakrętów.Turystycznie! To o której i skąd? Bo niedzielę też mam wolną, a nie zawsze to muszą być czechy :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 To o której i skąd? Bo niedzielę też mam wolną, a nie zawsze to muszą być czechy :) Myślę, że o 10:00 na BP Karkonowska będzie dobrze? Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Myślę, że o 10:00 na BP Karkonowska będzie dobrze? Dla mnie OK, 10 na karkonoskiej :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 też powinienem być. Może na Jasenik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi