Lena Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Iwo Twoja propozycja chyba jest ciekawsza, więc moge polecieć na Grodziec:) zobaczymy czy ktos jeszcze bedzie chciał dołączyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Iwo Twoja propozycja chyba jest ciekawsza, więc moge polecieć na Grodziec:) zobaczymy czy ktos jeszcze bedzie chciał dołączyc:) Czekam na info z PBC. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Jeśli wybierzecie Grodziec to dajcie znać - chętnie się z Wami tam spotkam bo właśnie szukam pomysłu na jutrzejszy dzień - może dalej razem coś wymyślimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nie zgodze sie z kolegą Iwo . Lecielismy Z Lena i Fxd dzisiaj rowniez do Bojanowa (za co podziekował:)i jedynie deszcz pokrzyzowal plany w jedna strone (troche popadalo) no i na imprezie docelowej troche pokropilo ale ogólnie Chlopaki w stuncie dali rade, slonce pozniej wyszlo , karkoweczka zjedzona chociaz tlusta troche byla :) w drodze powrotnej slonce nam swiecilo wiec wypadzik jak najbardziej udany :) Sorki za karkówkę :notworthy: to nie było celowe :)hihihi A co do dzisiejszego wypadu zostaje przy niewinnej małej trasce do Antonina i wyjazd tak około 11. Kto chętny to zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 +1 do Antonina. Choć zamek też bomba. Skąd ty Iwo bierzesz takie miejsca? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Więc kto chętny to ja czekam o 11.00 na Shellu w Oleśnicy za cmentarzem,koło Biedronki :icon_biggrin: jak cos to pisac na GG. Edytowane 26 Czerwca 2011 przez Lena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 W Oleśnicy !?! To ja muszę zaraz wychodzić :icon_eek: Ta stacja to ta w centrum? Czy inna gdzieś na wylocie na Syców? Kiedyś zwykłem przejeżdżać przez Oleśnicę autobusem i na tym się kończy moja znajomość miasta. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ra dzwoń do mnie godzina 10.40 spotykamy się na wlocie do Oleśnicy podprowadzę Cię mój tel 600650709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 664093272 moj nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil r6 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Wybiera sie ktos dzis na zamknieta obwodnice kolo mirkowa? piszcie na gg 577 5319 Edytowane 26 Czerwca 2011 przez Kamil r6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 :) korzystac bo prawdopodobnie jutro ją otworzą , ale ze zapowiadali juz wiele razy termin otwarcia wiec miejmy nadzieje ze i tym razem tak bedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 No, i kolejne 340 nakręcone, i to praktycznie wokół "komina".Kaliski ryneczek bardzo lubię, ale dopiero drogi Odalanów - Milicz - Krotoszyn, jak i zadupia w trójkącie Ostrów - Krotoszyn - Żmigród są barzdzo miłe. Z reguły bardzo dobra nawierzchnia, trochę szybkich łuków i wszędzie las. A w lasach w bród jagód. Normalnie nie ma gdzie iść za potrzebą bo szkoda.W lesie tak się człowiek rozmarzył, że motonga odnaleźć nie mogłem :icon_biggrin: Chyba czas się wynieść z śmierdzącego Wrocławia na wieś jakąś. A teraz konkret - jak kto będzie chciał w tygodniu wieczorami polansować się co nieco po Wrocku, to dajcie cynka. A może Wrocław by night? Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 W końcu i ja się chyba dołączę, bo w tym tygodniu trochę kasy wpadnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 W końcu i ja się chyba dołączę, bo w tym tygodniu trochę kasy wpadnie ;) Dawaj Kostek, bo "skostniejesz" :icon_biggrin: Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dawaj Kostek, bo "skostniejesz" :icon_biggrin: A daj spokój, szlag mnie trafia jak tak czytam gdzie latacie, a ja muszę siedzieć na dupsku.Jak mawia mój ojciec:"jak się nie ma miedzi, to się na dupie siedzi" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi