Kostek_86 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Za jakiś czas też pewnie się do Was dołączę. Jutro wyjeżdżam i wracam w piątek. Sam jakiś tydzień temu myślałem nad założeniem takiego tematu i w sumie sam nie wiem dlaczego odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) Chętnie bym do Was dołączył ale u mnie z czasem wielka niewiadoma.Ale co do winkli polecam taką traskę:http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Wroc%C5%82aw&daddr=50.6681,16.18882+to:50.65344,16.14703+to:Trutnov,+Czechy+to:Strzegom+to:%C5%9Awidnica+to:Wroc%C5%82aw&geocode=FS3YCwMdyvwDASm_irXUwukPRzH14AXCrlYJtw%3BFUQiBQMdlAX3ACltnI_gDVkORzH_7YLLdMRJNg%3BFQDpBAMdVmL2ACmNJJxz2VgORzGZ3pwLr2W52g%3BFYJ_AwMdZ8_yACkPwZTKXosORzFQBRZmD68ABA%3BFVKYCQMdPn_5ACnBqh9eZKkPRzEGd4qFf_VjpA%3BFTPoBwMdH2b7AClR5TGnNk0ORzFug2ysTaFyfA%3BFS3YCwMdyvwDASm_irXUwukPRzH14AXCrlYJtw&hl=pl&mra=ls&via=1,2&sll=50.833698,16.473999&sspn=0.846522,2.469177&ie=UTF8&ll=50.833698,16.476746&spn=0.846522,2.469177&z=9W Mieroszowie z centrum zjechać w prawo i później taką wąską uliczką w lewo i dojedzie się do Czech. Później za Adrspach na Trutnov w prawo pod górę.W sumie niedużo kilometrów, traska szybka, łatwa, przyjemna. Śmiem twierdzić, że po drodze są najlepsze winkle z najlepszym asfaltem w okolicy Wrocławia. edit.Od Strzegomia można też polecieć w stronę autostrady, fajny asfalcik tam wymienili. Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Siema, Dzięki za kulturalną jazdę dzisiaj :) Na ten tydzień w prognozie dużo deszczu, ale może damy radę się ustawić na jakieś popołudniowe śmignięcie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milus Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Na forum znalazłem taką traskę.Podobno zajebista, ktoś chętny??Jazda turystyczna bez sliderów:D Oczywiście trzeba na to cały dzień poświęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy.wroc Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 1go maja jest koncert Dżemu w Brzegu. Ktoś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Na forum znalazłem taką traskę.Podobno zajebista, ktoś chętny??Jazda turystyczna bez sliderów:D Oczywiście trzeba na to cały dzień poświęcić.Dokładnie, to jest prawdopodobnie najfajniejsza, najbardziej pokręcona z najlepszym asfaltem trasa w okolicy. Kto nie był, niech leci - nie pożałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja bym się na taką traskę pisał.. ;) Tylko kiedy, tego jeszcze nie wiem.. Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 W Srebrnej Górze na chwileczkę warto się zatrzymać i przejść się na wiadukt kolejowy zobaczyć czy czasami nie ma zjazdów na linie, groszowa sprawa, fajne przeżycie :)Trasa zajebista :lalag: slidery jak najbardziej pożądane, spokojnie można seksownie przytrzeć :) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zedder Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tak, przytrzeć....szczególnie po polskiej stronie :D.Od Łagiewnik do Dzierżoniowa droga fatalna - dziurawa. Za dzierżoniowem kawałek dobrej drogi - niestety aktualnie totalnie zanieczyszczonej po zimie praktycznie na każdym zakręcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 dlatego ja proponowałbym zamiast wracać przez Kudowę i Kłodzko, wrócić przez Głuchołazy -> Nyse -> Grodków... miejscami mega szeroki i dobry asfalcik (ogólnie trasa bez lipy). pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Hej, Leci ktoś w dniu dzisiejszym na Świdnicę - zagórze śląskie polatać po wąskich drogach i pozwiedzać pejzaże? Mój tel 600-650-709 Dodam że możemy polecieć koło Świebodzic bo jest zlot.. Start około 11-12 z Wrocławia lub 10.30-11.30 z Oleśnicy (jak kto woli:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Kurcze.. Pomyśleć że ja dziś w pracy siedze.. Bo chętnie bym poleciał :) Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Daj znać do której wyjazd mnie się przesuwa - napisz smsa bo u mnie teraz średnio z zasięgiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 zapraszam do Świebodzic, to moja rodzinna miejscowość więc ja tu dzisiaj stacjonuje :) o 15.30 zbiórka na rynku, potem krótka msza, przelot przez miasto i finał w malowniczym ośrodku "księżyc" za miastem. W planie z tego co się orientuję jakieś koncerty, nightshow, do tego można przekąsić coś dobrego, a jakby ktoś chciał spędzić wieczór przy zimnym browarku to i nocleg się znajdzie ;) ja planuję około godziny 21 zawijać spowrotem do Wrocławia- jakby ktoś wpadł to możemy się zgadać i spowrotem lecieć razem :) jakby co to tel do mnie 666 380 223 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milus Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Atakuje jutro Czechy mniej więcej tą trasą co jest wyżej, z tym że może zostanę na noc gdzieś u Pepików.Jadę sam albo z koleżką(raczej sam bo wybrzydza) jakby ktoś chciał dołączyć to będę kolo 10 na Mc Bielany po kawę na start i rura.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi