Gregor Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Na przyszłe wyprawy stanowczo należy zabrać się czymś bardziej ekonomicznym :mrgreen: :mrgreen: Zabawa była przeednia i gdyby nie nieszczęsny szlif byłoby idealnie. No nie wiem ja chyba wolę ten literek, 2 więcej ale ten styl ta klasa :mrgreen: Wielkie dzięki dla Wszystkich a szczególnie dla Adamusa który naprawił ( odciął ) pier... alarm i immobilzer kiedy ten zaczął wyłaczać zapłon w czasie jazdy ( szczególnie miłe w zakrętach ).Przy następnym moto szybciej dam sobie jaja obciąć niż pozwolę na zamontowanie jakiegokolwiek alarmu. Alarm nie jest zły, ale jak mawia mój "alarmowiec" w motorach "nie na zapłon", wyprzedzasz 3 tiry a ty buuuuu i 40 km/h. Zakłada na rozrusznik, na bosznó stópkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacmis Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Zbychu w pewnym momencie był z lekka przerażony A guzik przerażony :mrgreen: :mrgreen: mówiłem coby szybciej z miasta jechać bo jak nas gliny dorwą to będziemy kiblować. Zachowywaliśmy się jak banda kowbojów na Dzikim Zachodzie. Wyprzedzanie z lewej, prawej, środkiem, nie wiem czy wysepek ktoś z lewj nie brał. Zbycho Taaaak.... nasza jazda po mieście, to historia żywcem wzięta z Joe BAR Team'u! :buttrock: :D :D Jeśli ktoś chce poczuć klimat, wystarczy, że zajrzy do komiksu: gubione bidony na podkładach tramwajowych, tracone na wertepach i dziurach śruby mocujące owiewki, nie wspominając o innowacyjnych sposobach przejeżdżania przez ronda (a'propos wysepek :buttrock: :buttrock: :buttrock: ) a po ostrych hamowaniach wymuszanych przez sygnalizatory świetlne wymieniając spojrzenia zdawaliśmy się wzajemnie pytać: "No, chłopaki, co się tak wleczecie?". Jedynie przyspieszony oddech i poziom adrenaliny dochodzący do czerwonego pola przywoływał głos rozsądku: "Qrwa, jak tak dalej pójdzie, to do następnych świateł możemy nie dojechać w komplecie...!" ... i zawsze dojeżdżaliśmy!!! :buttrock: J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 24 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 ...na szczęście miast było mało, i zawsze w komplecie je opuszczaliśmy... co nie zawsze udawało się z zakrętami w górach... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 kiedy zapodacie zdjatka :D :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Jak ktos napisze jak to sie robi to zapodam, tylko ciezko wybrac z tysiaca fotek, a kazda jest pikna:)) Pozdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 - jedź tak szybko żeby sie policja nie zorientowała że Hells Angels są znów w mieście Doskonała wyprawa, doskonały referat, doskonały tekst (powalił mnie na kolana) ;). Gratuluję i podziwiam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Pomysl, ze opis to tylko maly procent tego jak bylo. Zaden tekst tego nie odda, chociaz Mankowi wyszlo to naprawde dobrze. Pozdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Masz rację , niestety. Ale już mnie nie dołuj więcej bo niestety na dziś zostało mi myślenie jakby było fajnie gdybym też tak mógł ;). Może w przyszłym roku coś zaliczę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 wzystko piknie tylko KUŹWA gdzie te zdjęcia ;) ;) ;) ;) :banghead: ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 u Marlewa w aparacie :mrgreen: widziałam..są rewelacyjne..okropnie Wam chłopaki zazdroszę tej podróżypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 marlew jak Ci nie wstyd, weź się zmobilizuj i dawaj te zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 Trudna sprawa z tymi fotkami... Cenzura:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Trudna sprawa z tymi fotkami... Cenzura:)) sorry ale od 10 dni mam nowego szefa i chwilowo wystepuje u mnie chroniczny brak czasu na cokolwiek i chroniczna niechęć do roboty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 a ja chronicznie zaglądam tu co pare dni i chronicznie chyba tych zdięć sie nie doczekan :D Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 też tak ... robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi