Skocz do zawartości

Czy 50 cmm enduro/cross jest dobra do nauki jadzy w terenie?

Gość Kristi_tdr125
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

slabek wlozyl motor do kaluzy i narobil 10 fotek a na dodatek specjalnie tam wjechal widac wszystko na fotkach jego mistrzowskich

hehe spójrz na tą http://motocyklisci.riders.pl/download.php?id=1294

ta mnie rozwala http://motocyklisci.riders.pl/download.php?id=1295

zgadzam sie z tobą Darek w 100% :D

oo kurcze niezla jazda sie zrobila  nawet nazwano mnie enduroglupkiem  hehe ostro  tylko wiecie chlopaki ze jestem enduroglupkiem z doswiadczeniem i jak ktos pyta o rade to mowie, zobaczcie na zawieszenie w sendzie przeciez przednie lagi wygladaja jak rurki w simsonie nawet zadnej oslonki nie maja, a slabek wlozyl motor do kaluzy i narobil 10 fotek a na dodatek specjalnie tam wjechal widac wszystko na fotkach jego mistrzowskich. Ja wrocilem z siemiatycz zajalem 1 miejsce, widze jak jada 50cm i wiem ze senda rmx itp to gowno dobre do miasta a nie w teren, w teren tylko hm rieju nowe wyczynowe, huska lub ewentualnie aprilia, i jak moze motorower wazyc 115kg palo ?? hehehe tyle to moze wazy senda, aprilia wazy ok 98 kg, i miala ok 15 km, i jeszcze jak mialbys jakie kolwiek pojecie o jezdzie to wiedzial bys ze na duzym blocie nie jest wazna moc silnika a umiejetnosci jazdy. zobacz na czasy zawodnikow w 50cm MP a klasy 125 i powyzej 125 w PZM i te mlodziki najebia niejednemu z tej klasy powyzej. Enduroglupek pozdrawia

Buahahahahahahahahahaha,no niezłe a może wy omijacie wode i jeździcie tylko po prostych drogach? I ty Endurogłupek taki "miszcz" w tej dziedzinie to mówisz? To jest śmieszne!

To jest do Enduromana !!!!!!!!

Ej chlopie dobrze wszystko z Toba ?

Nie rozumiem Ciebie zupelnie, piszesz o tym ze startujesz w zawodach i zajmujesz pierwsze miejsca, i juz masz doswiadczenie, ale co to kogo obchodzi ? Jak nawet czlowiekowi doradzic nie umiesz, wszystko traktujesz z wizji mistrza polski 125 czy kim Ty tam jestes. Nie rozumiesz ze ktos chce sie nauczyc jazdy w terenie ? Nikt nie chce zajmowac tak jak Ty 1 miejsca i jezdzic w zawodach, wyczynowo i jezdzic hardcorowo po lesie. Czy Ty tego nie mozesz zrozumiec ?? Zobacz na tytul tematu, moze gdyby bylo ze jakie moto do startu w zawodach, Twoja wiedza bylaby na pewno bardzo przydatna. A tak w tym temacie nikomu sie ona nie przyda. Poza tym nie kazdy preferuje szybki styl jazdy, dla Ciebie to jest najlepsze, a dla innego jazda w lesie Senda tez moze przyniesc naprawde duzo radochy. Czy to dla Ciebie naprawde takie niepojete ?? . Popatrz tez ze strony innych ludzi, ktorzy moze jezdza calkiem innaczej niz Ty, ale jezdza i chca jezdzic a nie tylko czubka wlasnego nosa. Gdyby Dziawer testujacy, yamahe DT 50, ktory jezdzil juz na setkach i to o wiele wiekszych motorkow, bylby Toba to opis wygladal by tak : Takie gowno, ktore nawet nie przespiesza zawieszenie do dupy, najlepiej wyrzucic do smietnika.

Troche obiektywizmu chlopie, nie wszyscy na swiecie sa Twoim klonem !

hehe oj slabek slabek, ta fota na dole super, jest normalna szeroka droga i obok malutka kaluza i nagle slabek zboczyl zdrogi i wpadl do niej... oj biedactwo hehehe... po 1 to sam wjechal i zrobil fotke, a po 2 to nawet nie jest bloto czy kaluza ja bym tego pod kolem nie poczul a on w tym utopil motor <hahaha> to co slabek powiesz na to ?? to z siemiatycz .. i tak male bloto bo w rzece bylo wieksze ale fotek niemam, slabek by sie chyba tu rozplakal i uciekl hehe...

hehe :D dobra ale jak ktos sie pyta to mu doradzam jak najlepsza 50cm, i mowie ze jak ktos chce amatorsko do lasu do miasta na takim poziomie to senda rmx itd jak najbardziej, szczeze to aprilia rx nie bardzo sie nadaje na asfalt bo nawet wygodna za bardzo nie jest itd, ale to szczegol, kazdy jezdzi dla siebie bo o to wlasnie chodzi, tez kiedys mialem motorynke potem simsona i jakos sobie radzilem, teraz mam kumpli maja wsk 125 175 bo nie stac ich na lepsze opony ale pomagam im jak sie da, daje im opony moje, lancuchy itd, coprawda nie sa nowe ale jak do wski to marzenie, pozdro

hehe :D dobra ale jak ktos sie pyta to mu doradzam jak najlepsza 50cm, i mowie ze jak ktos chce amatorsko do lasu do miasta na takim poziomie to senda rmx itd jak najbardziej, szczeze to aprilia rx nie bardzo sie nadaje na asfalt bo nawet wygodna za bardzo nie jest itd, ale to szczegol, kazdy jezdzi dla siebie bo o to wlasnie chodzi, tez kiedys mialem motorynke potem simsona i jakos sobie radzilem, teraz mam kumpli maja wsk 125 175 bo nie stac ich na lepsze opony ale pomagam im jak sie da, daje im opony moje, lancuchy itd, coprawda nie sa nowe ale jak do wski to marzenie, pozdro

Paweł ty debilu, po co ty w ogole tu piszesz? Takie rozmowy prowadź sobie na gg a nie na forum gdzie wszyscy to mogą przeczytać. Pisząc rzeczy na takim poziomie przynosisz wstyd nietylko sobie, ale też nam, bo ludzie po przeczytaniu twoich wypocin mogą pomyslec, ze wszyscy na tym forum podobnie sie wypowiadają i w ten sposób łatwo sie zniechęcają do uczestniczenia w dyskusjach. Albo pisz inaczej, albo zmień forum bo z tego co widze to coraz więcej osób osiąga twój poziom wypowiedzi.

Trzy Mega Różnice = MotoRoweEnduro a 50ccm>20KM 125ccm >40KM i tak Dwa koła to dwa koła...:D

tylko trzeba wybrać czy pierdzieć tłumikiem i pierdzieć....i jechać, czy pierdzieć i produkować tony adrenaliny na każdym metrze jazdy "wyczynówką".

wsybór należy do Ciebie...jednemu to a drugiemu to...powinien być jeszcze jeden dział...SportowoWyczynoweEnduroMotorowerki i jak robić stoopie i dorastać do "Mocy"

nie wywyższam się tutaj lecz piszę swoją zakręcona uwagę....jeda wielka rodzina:)

Paweł ty debilu, po co ty w ogole tu piszesz? Takie rozmowy prowadź sobie na gg a nie na forum gdzie wszyscy to mogą przeczytać. Pisząc rzeczy na takim poziomie przynosisz wstyd nietylko sobie, ale też nam, bo ludzie po przeczytaniu twoich wypocin mogą pomyslec, ze wszyscy na tym forum podobnie sie wypowiadają i w ten sposób łatwo sie zniechęcają do uczestniczenia w dyskusjach. Albo pisz inaczej, albo zmień forum bo z tego co widze to coraz więcej osób osiąga twój poziom wypowiedzi.

Adam ma racje. Nie róbcie z forum piaskownicy :D