pawel25001 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 ok to dzięki panowie będę szczęśliwy jak będę was widział przypomnę się jeszcze w czerwcu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 miałem przypomnieć się w czerwcu ale jest połowa maja i tak jakoś mój temat przycichł więc przypominam się będzie ktoś jeszcze chętny do obstawy gorąca prośba z mojej strony :flesje: buteleczka będzie jak obiecałem i moja wdzięczność :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargin Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 no jesli mi nic nie wypadnie to tez postaram sie przyjechac :) Cytuj "dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 no jesli mi nic nie wypadnie to tez postaram sie przyjechac :) to super chciał bym że by co najmniej 10 moto było :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Intruzownia się zaczyna 25.06...sorki...:( Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.b Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Cześć kolego na mnie możesz liczyć :) Ja też będę potrzebował obstawy ale to dopiero za rok .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 super widzę że na kilka osób mogę liczyć wielkie dzięki :notworthy: więc może jakąś listę by zrobić tych co przyjadą na 100% co :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) Widzę nowy sprzęt szybko u ciebie zagościł:)I to w ładnej żółci :icon_biggrin: Edytowane 30 Maja 2011 przez Ogonnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.b Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Tak jak już napisałem na mnie możesz liczyć :)i mam nadzieje że za rok też będę mógł liczyć na Ciebie :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Widzę nowy sprzęt szybko u ciebie zagościł:)I to w ładnej żółci :icon_biggrin:[/quote dzięki nie mogłem się już doczekać Tak jak już napisałem na mnie możesz liczyć :)i mam nadzieje że za rok też będę mógł liczyć na Ciebie :):):) spoko tylko wcześniej dasz znać żebym mógł sobie ewentualnie załatwić wolne :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 No w końcu udało mi się namówić kolegę. Tak się składa, że w W-wie będę w tych dniach to dwie biało-granatowe F4i + dwa białe kombinezony będą na 100% ;) Pzdr. Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 No w końcu udało mi się namówić kolegę. Tak się składa, że w W-wie będę w tych dniach to dwie biało-granatowe F4i + dwa białe kombinezony będą na 100% ;) Pzdr. to super napisze jeszcze gdzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 w ogóle to nie rozumiem czemu ludzie upierają się przy scigach. http://picasaweb.google.com/tomekmisiur/ObstawaSlubu14082010r?authkey=Gv1sRgCNfQguyJ7NfAJA# prosze prawie nie było plastików a jedna najfajnieszych obtaw na jakiej byłem.pozatym chyba najlepiej własnie rozmawiać ze znajomymi z którymi się jeździ czy też fajnie jak się siedzi na jakimś forum np jak tu http://www.honda-hornet.pl/viewtopic.php?t=5768&postdays=0&postorder=asc&start=100 ludzie się skrzykneli kolega koledze powiedział i ludzi był ogrom.jak by młody miał dać każdemu flaszke to pewnie by zbrakło na wesele :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 MAM PROŚBĘ O ZROBIENIE LISTY TYCH CO PRZYJADĄ NA PEWNO ŻEBY NIE BYŁO ŻE ZABRAKNIE :flesje: 1. :icon_question: 2.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.b Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 1. Robert - SUZUKI GSXR 600 k5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi