adam1985 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 I od razu witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Piękna maszyna. czoper pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1985 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 ooo miałem do czynienia z tą maszyną :)jeden z bardziej nijakich motocykli na jakich dane było mi jeździć-ogólnie sraczka na maxa :icon_twisted: ważne że tobie się podoba :buttrock: gratuluje Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Life is brutal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1985 Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 W sumie po tych paru dniach użytkowania żadnych zastrzeżeń nie mam. Po przesiadce z poprzedniego moto, dla mnie rewelacja :) I niech tak zostanie na jakiś czas :) ernestZL - mógłbyś napisać, co wg Ciebie jest nie tak w nim? Co byś zmienił, co Ci się nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ... całkiem zgrabna maszyna stylizowana na DRIFTERA... no nie mój styl ale niech służy godnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Super GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Piękna maszyna. czoper pierwsza klasaJa bym powiedział, że raczej cruiser, ale ja się nie znam :)Swoją drogą ładna laleczka, gratulacje :) Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi