boguc_Wroc Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 DOSTĘPNE SZYBKI DO WSZYTKICH MODELI KASKÓW HJCSMOKE - dymiona , LUSTRZANKA srebrna, złota, BLUE - irydowa, Przezroczysta. Szybki dostepne w cenie 125 +12zł przesyłka.oryginalne HJC...czas oczekiwania ok. 14dni. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Potrzebuję do modelu FG-15 najciemniejszą szybę to będzie chyba dark smoke... Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Wystawiasz gdzieś na aukcjach, czy w jakimś sklepie???Do FG-15 Silver jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Wystawiasz gdzieś na aukcjach, czy w jakimś sklepie???Do FG-15 Silver jest? Do FG 15 bez problemu sa, akurat 2 mam wolne na stanie.Link do aukcji:http://allegro.pl/szyba-szybka-do-kasku-hjc-09-silver-lustrzanka-i1559449051.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 a do CL-14 szybka by była? dokładnie to o Blue mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 a do CL-14 szybka by była? dokładnie to o Blue mi chodzi Tak byla by...Czas oczekiwania ok 14 dni roboczych, bo na ta chwile nie mam na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 spoko, narazie i tak nie mam kasy, są pilniejsze wydatki. Póki co robię tylko rozpoznanie terenu. Jak będę już konkretnie zainteresowany to się odezwę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 kolego masz też do fg-14? Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 W tej chwili nie mam ale robie na dniach kolejne zamowienie to czas oczekiwania bylby ok 14 dni na szybke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 W tej chwili nie mam ale robie na dniach kolejne zamowienie to czas oczekiwania bylby ok 14 dni na szybke. Pozdrawiam można odebrać w Białej Podlaskiej? Mam tam rzut beretem Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Mozna by bylo jak najbardziej, tylko ze u mojego brata ale to chyba nie robi roznicy ;)I jutro place za dzisiejsze zamowienie, jak sie nie zdecydujesz do jutra to kolejne zamowienie bedzie za ok 3tyg. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Mozna by bylo jak najbardziej, tylko ze u mojego brata ale to chyba nie robi roznicy ;)I jutro place za dzisiejsze zamowienie, jak sie nie zdecydujesz do jutra to kolejne zamowienie bedzie za ok 3tyg. PZDRniestety rezygnuję, myślałem nad kupnem tego kasku ale zostanę przy swoim Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 spoko , dzieki za info. jak cos szybki cały czas dostępne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi