zosia_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Boniek jazda turystyczna moim zdaniem to jest prędkośc 70-90km/h . Ale chyba mil ? :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 szukam sprzetów do ostrego zapie**ala... po zakrętach a proste zostawmy mistrzom prostych ;) znajdzie się chętny który zechce mi dokopać? ;) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 szukam sprzetów do ostrego zapie**ala... po zakrętach a proste zostawmy mistrzom prostych ;) znajdzie się chętny który zechce mi dokopać? ;)przyjmuje :icon_biggrin: podaj czas i miejsce :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 szukam sprzetów do ostrego zapie**ala... po zakrętach a proste zostawmy mistrzom prostych ;) znajdzie się chętny który zechce mi dokopać? ;)przyjmuje :icon_biggrin: podaj czas i miejsce :icon_biggrin:w niedzielę jak będzie ładnie. podaj tel na priv to się ustawimy konkretnie i dogadamy traske :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 jak juz napisałem ci na PW każdy inny dzień nie problem :icon_biggrin: ale akurat ta niedziela to następny dzień po rozpoczęciu sezonu . Nie podejrzewam żebym po takiej imprezie był wstanie ruszyć ręka a co dopiero latać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dołączy możę ktoś jescze...... . Ciekawsze miejsce,najlepiej nad morzem lub w górach i jadę z wami :crossy:Pozdr :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 W góry jade na kilka dni - docelowe miejce ;Karpacz , a z tamtąd wypady dalej Czechy itp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 sa chętni żeby polatać w niedzielę? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja latam na '' F- 16 , mam je blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) sa chętni żeby polatać w niedzielę? Następnym razem daj znać wcześniej,jak jest ładny weekend to raczej nie mam czasu na siedzenie przy kompie. :wink: W góry jade na kilka dni - docelowe miejce ;Karpacz , a z tamtąd wypady dalej Czechy itp . Jakiś przybliżony termin?Co to będą za wypady?Jeżeli o mnie chodzi,to mam fajne miejsce w Przesiece,jest tam fajny domek koło wodospadu,ładne pokoje,sauna,dobre żarełko,mili ludzie,ale nie będę nalegał :wink: . :rolleyes: Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez lombardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Około 15 czerwca 5.6 dni ,zwiedzanie ciekawych miejc,wyjazd do ,Czech ,mozna '' zachaczyć o Niemcy .Reszte do uzgodnienia na PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panna Lena Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ja jestem chętna na wszelkie wypady. O ile ktoś zechcę w swoim zastępie motocyklistkę to priv lub gg 2057695. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BugsBunny Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jedzie ktoś do Częstochowy z Poznania w niedziele na ogólnopolskie rozpoczęcie sezonu? Ja jeszcze nie wiem, zależy to od wielu czynników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 W sobotę pod Areną ktoś się melduje? Ja pewnie wpadnę raz czy dwa zobaczyć jak się impreza ma. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 W sobotę pod Areną ktoś się melduje? Ja pewnie wpadnę raz czy dwa zobaczyć jak się impreza ma.sory ale co jest w sobotę pod areną ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi