Peterek Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Jak w temacie.Piszcie proszę gdzie kupujecie płytki zaworowe. Mi zależy konkretnie na wym. 7,5 x 1,85Chcę koniecznie dziś dostać tę jedną, pozostałe mam. Szlifować nie chcę. Może być używana.W Hondzie na Malowniczej i Prynasa 1000 lecia nie mają. W Larssonie też nie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 idź na zaplecze do mechaników maja na bank coś, może ci sprzedadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Jak w temacie.Piszcie proszę gdzie kupujecie płytki zaworowe. Mi zależy konkretnie na wym. 7,5 x 1,85Chcę koniecznie dziś dostać tę jedną, pozostałe mam. Szlifować nie chcę. Może być używana.W Hondzie na Malowniczej i Prynasa 1000 lecia nie mają. W Larssonie też nie. pozdro Jeżeli w autoryzowanym serwisie nie mają kompletu płytek zaworowych to resztę możesz sobie dopowiedzieć sam.Mam od ręki każdy rozmiar, możesz podjechać:icon_biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja mam do kupienia 8 plytek takich.. ostatecznie kupuje przez allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 idź na zaplecze do mechaników maja na bank coś, może ci sprzedadzą W paru miejscach już byłem i jak na złość każdy wymiar, ale nie ten :icon_evil: Piotrze, tak mi się jeździć już chce, że zaraz wpadnę ;) Przez allegro za długo, ja już chcę złożyć i :crossy: pozdro ps. Na Bema nie byłem, dziś podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Dokładne rzecz biorąc to nie ma płytki 7,5mm tylko to jest 7,48mm, ja kupuje takie płytki przez allegro od gościa Zymek Offroad, ma je po 9 zł i przeważnie na następny dzień od zamówienia mam w domu. W wawie na pewno takie płytki będą w Olek motocykle na ul Jutrzenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 j.w. olek i intermotors. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi