Maja Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) A ja kupiłam R6 i się chwalę :)))Jestem z Halo Szczecin, Maja 28 lat.... wszelkie pytania kierowac w postach poniżej ;)W temacie bład, mialo byc bez literki N ;) Edytowane 20 Marca 2011 przez Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 A ja kupiłam R6 i się chwalę :)))Jestem z Halo Szczecin, Maja 28 lat.... wszelkie pytania kierowac w postach poniżej ;)Maju zaprezentuj nam motocykl.Jestem Zielona, wytlumaczysz mi jak to zrobic ? :) Mam foto na kompie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) Dziekuje za pomoc !!Zamieszczam link do mojej Yadwigi, jej pierwszy dzien w garazu ;)Mam nadzieje ze link dziala ;) Pozdrawiam !!http://img716.imageshack.us/i/img0175qo.jpg/ Edytowane 20 Marca 2011 przez Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Też się pochwalę - zmieniłem moto z VIRAGO 750 na BANDITA 1250 :buttrock: POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Też się pochwalę - zmieniłem moto z VIRAGO 750 na BANDITA 1250 :buttrock: POZDRAWIAM!!! Ale kogo to obchodzi. To Maja się chwali a my jej gratulujemy i życzymy nawijania mnóstwa kilometrów z bananem na twarzy w tym temacie a Ty wcinasz się w jej temat z subtelnością lodołamacza. Wstydź się. Maja nawet nauczyła się dla nas wrzucać fotki a Ty nie wykazałeś nawet chęci aby nauczyć się zakładać nowy temat w dziale "chwale się". Maju, już możesz nadal dzielić się z nami swoja radością. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Gratulacje szpeja :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Masz motocykl Grass!!! Piękny sprzęcik. Przez tą literkę N myślałem, że go na nakeda przerobiłaś. ;) A gdzie zdjęcia Ciebie na sprzęcie? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ojojojjjjj zapomniałam o tym temacie.A więc sezon przelatany na mojej Yadwini zacnie i bez większych szkód. Jedna gleba parkingowa i jedna na polnej drodze (myślałam że R6 lubią off road ) :icon_rolleyes: .Nawinięte prawie 5 tyś km. :crossy: Zwiedzony kawałek Polski jak i Niemiec. Odwiedzone kilka zlotów.Foto nasze wspólne dziś wieczorem albo jutro, bo aktualnie przynudzam w pracy :banghead: Pzdr :cool: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi