Hil Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Hil, chyba się mocno nudziłeś! Gdzie wynalazłeś taką stronę? Chyba w "INFERNECIE" :icon_evil: ...a dociekliwy jestem i postanowiłem dokładnie posłuchać o co właściwie chodzi :D W przyszłym roku chyba sobie odpuścimy, po co być kolejną sztuką w czyjejś manifestacji politycznej? Jeszcze się okaże, że w przyszłym roku będą agitować do jakiejś intifady, czy inkwizycji :D ? Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 W przyszłym roku chyba sobie odpuścimy, po co być kolejną sztuką w czyjejś manifestacji politycznej? Jeszcze się okaże, że w przyszłym roku będą agitować do jakiejś intifady, czy inkwizycji :D ?A ja myślę, że właśnie dlatego nie ma co sobie odpuszczać. Po doświadczeniach tegorocznych i po chwili refleksji myślę sobie, że z pełną świadomością w przyszłym roku zaparkuję swoją maszynę bezpośrednio na błoniach pod klasztorem. I jeśli w przyszłym roku jakiś kolejny pajac postanowi z tego zlotu uczynić szopkę - będę już miał pod ręką "instrument" do bezpośredniego i dość głośnego wyrażenia swojej dezaprobaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 W przyszłym roku chyba sobie odpuścimy, po co być kolejną sztuką w czyjejś manifestacji politycznej? Jeszcze się okaże, że w przyszłym roku będą agitować do jakiejś intifady, czy inkwizycji :D ?A ja myślę, że właśnie dlatego nie ma co sobie odpuszczać. Po doświadczeniach tegorocznych i po chwili refleksji myślę sobie, że z pełną świadomością w przyszłym roku zaparkuję swoją maszynę bezpośrednio na błoniach pod klasztorem. I jeśli w przyszłym roku jakiś kolejny pajac postanowi z tego zlotu uczynić szopkę - będę już miał pod ręką "instrument" do bezpośredniego i dość głośnego wyrażenia swojej dezaprobaty. Fakt, może to jakiś pomysł i może by podziałał? Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 A ja myślę, że właśnie dlatego nie ma co sobie odpuszczać. Po doświadczeniach tegorocznych i po chwili refleksji myślę sobie, że z pełną świadomością w przyszłym roku zaparkuję swoją maszynę bezpośrednio na błoniach pod klasztorem. I jeśli w przyszłym roku jakiś kolejny pajac postanowi z tego zlotu uczynić szopkę - będę już miał pod ręką "instrument" do bezpośredniego i dość głośnego wyrażenia swojej dezaprobaty. Wiele osób właśnie przez ten "wybryk" zapowiedziało że przyszły rok odpuszczają i Ja po części się im nie dziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi