gduk Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Mam tez 2013 Dyna Models Electric Diagnostic Manual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DABBS Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Siemka Wszystkim!Trafiłem na coś takiego.http://www.carlsalter.com/harley-service-manuals.aspJak ktoś zna to fajnie, jak nie to bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. Smacznego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Cześć.Szukam serwisówki do HD Electra 2004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 https://ownersmanuals2.com/harley-davidson/electra-glide-ultra-classic-efi-2005-owners-manual-66424Cześć.Szukam serwisówki do HD Electra 2004.https://ownersmanuals2.com/harley-davidson/electra-glide-ultra-classic-efi-2005-owners-manual-66424 Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Natalia Cattiva dziękuję. Nie bardzo wiem jak ściągnąć instrukcję z tej strony, drugi kłopot to język. Muszę pokombinować i zdobyć polskojęzyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Natalia Cattiva dziękuję. Nie bardzo wiem jak ściągnąć instrukcję z tej strony, drugi kłopot to język. Muszę pokombinować i zdobyć polskojęzyczną. Masz tam taki magiczny przycisk 'download manual' ze strzalka w dol, po lewej str.A czego konkretnie potrzebujesz? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) A czego konkretnie potrzebujesz?Dopiero kupiłem Electrę i w zasadzie szukam instrukcji dla żółtodzioba. Przesiadając się z japońca na tą chwilę Harley to dla mnie czarna magia. :wink:p.s.Instrukcja po angielsku ściągnięta /dzięki/ jest dosyć intuicyjna, gdyby była po polsku byłoby idealnie. Edytowane 23 Grudnia 2018 przez wojs40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Harley jest prosty jak drut w kieszeni dużo tematów i odpowiedzi znajdziesz w dziale mechanika a jak co na pewno każdy pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Dziękuję, biorę się za lekturę. Edytowane 23 Grudnia 2018 przez wojs40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Harley jest prosty jak drut w kieszeni dużo tematów i odpowiedzi znajdziesz w dziale mechanika a jak co na pewno każdy pomożeNo moze nie kazdy, ale jakas czesc sie stara ;) Dziękuję, biorę się za lekturę.Powodzenia :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Czołem,słuchajcie, szukam czegoś na temat FXWG (Wide Glide) w roczniku 80-83. Konkretnie to coś na temat przedniego zawieszenia a jeszcze konkretniej w jakiej ilości i jakim olejem zalać lagi po wymianie uszczelnień. NIestety nie udało mi sie nic w necie znaleźć w tym temacie. Nawet fiszek nie ma.Jakby ktoś coś posiadał na temat tego modelu HaDecji to z góry dziekuję.pozdro, stempel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Czołem,słuchajcie, szukam czegoś na temat FXWG (Wide Glide) w roczniku 80-83. Konkretnie to coś na temat przedniego zawieszenia a jeszcze konkretniej w jakiej ilości i jakim olejem zalać lagi po wymianie uszczelnień. NIestety nie udało mi sie nic w necie znaleźć w tym temacie. Nawet fiszek nie ma.Jakby ktoś coś posiadał na temat tego modelu HaDecji to z góry dziekuję.pozdro, stempelhttps://pl.scribd.com/doc/75261368/1978-5-1984-FL-FX-Service-ManualMasz.. baw sie :) Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Natalia Cattiva Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motocyklista na motocyklu Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Cześć. Ew., które polecacie książki, Clymer czy Haynes? Dzięki.Pozdr. Zdecydowanie Clymer.Miałem do czynienia z 3 książkami do H-D. Rozpisane krok po kroku + rysunki co i jak należy robić.Ostatnio wpadł mi w ręce Haynes (do samochodu). W porównaniu z Clymerem to słabiutko. Nie dość, że treść mocno okrojona, to brakuje informacji, które dla robiących daną czynność pierwszy raz, są bardzo istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi