handbikerka Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Zapraszam do mnie na stronę, tam prezentuję z dnia dzisiejszego trening - filmik na nowym super sprzęcie, no i fotkę wrzuciłam nową. chwalę się, bo jest czym Pamiętam tez, dzięki komu mam ten handbike http://handbikerka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Gratulacje,niechaj się sprawuje :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Carbonowe cudo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ja pierdziuuu, ale fura :biggrin: dasz się karnąć?? powodzonka życzę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 ile wazy taki rower? wygląda na leciutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda500 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Na oko stawiam parę kilo. Brat ma w kolarce kilka części z karbonu i w sumie 7kg. Świetny sprzęt. Cytuj Motogen - motocykle to nasze całe życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
handbikerka Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Pamiętam dzięki komu tam byłam dziś :)Sezon rozpoczęty! https://picasaweb.google.com/Sophe78/3kwietniaPOLMARATONPOZNAN?authkey=Gv1sRgCL-xprDymMr4zgE# zdjęcia z DZIŚ na nowym handbikeu - co za zaszczyt :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Gratulacje! I życze dużo frajdy z nowej zabawki :)Super! Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Elegancko,oby tak dalej! :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ładny szpej,tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Niezły carbon, musi ciś :D Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rjedra Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Piękna maszyna. Miłej i przyjemnej jazdy życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi