nic3shoot Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 (edytowane) Witam! Mam zamiar kupić w najbliższym czasie wsk'e 175 i ją odrestaurować i wyremontować. Mam na oku jedną ale ma przebieg ponad 80 000km i dlatego chcę Was zapytać czego mogę się spodziewać patrząc na jej stan techniczny? Zaznacze że i tak mam zamiar zrobić generalny remont silnika. Proszę o szybką pomoc i rady ;) No i czy dobry pomysł jej zakup czu raczej odradzacie? pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje! ;) Edytowane 22 Grudnia 2010 przez nic3shoot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 (edytowane) na cene i kompletność Edytowane 22 Grudnia 2010 przez qpa Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dokładnie. Cena, kompletność, oryginalność no i papiery. 80 tys km nic nie znaczy, czy kupisz z takim przebiegiem czy z 20 tys km i tak będziesz musiał wszystko naprawić. A duży przebieg jest dobrą opcją do targowania ceny. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nic3shoot Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 (edytowane) Cena 700 zł i praktycznie kompletna w 100% ;) Papiery też oczywiście ma (innej opcji nie przewiduje, nie chce motocykla bez papierów po prostu) Edytowane 22 Grudnia 2010 przez nic3shoot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 700zł to cena taka, do przyjęcia (oczywiście rozmowy wskazane :bigrazz:). Najważniejsze punkty zostały spełnione (dokumentacja i kompletność motocykla). Tak czy siak przebieg wpłynie na Twoją korzyść, ile na allegro jest WSK, i prawie każda zaraz po kupnie potrzebowała by remontu silnika i innych tym podobnych spraw. Jaki rocznik tej WSK ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nic3shoot Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 (edytowane) Rocznik 1975, tzw. i powszechnie znany Garbus - M21-W2 ;) Edytowane 22 Grudnia 2010 przez nic3shoot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Biez bez zastanowienia, cena katolicka, zobacz na aledrogo:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walek804 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jeżeli ma służyć do nacieszenia oczu to zachęcam a jesli ma być użytkowana do jazdy na codzień to stanowczo odradzam bo wski 4 nie były z byt udana jednostka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kolego, opierasz sie na własnym doswiadczeniu? W sensie jezdziłes wiele lat WSK 175 i czesto ci sie psuła czy raczej na tym co mówili podchmieleni goscie na zlotach czy miejscowaych knajpach?Sorki za sarkazm, ale miałem WSK 175 i mysle ze jest to sprawa tylko i wyłacznie urzytkownika, czyli jak dbasz tak masz. Kupuj i sie ciesz jazda weteranem, nie słuchaj innych:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jeżeli ma służyć do nacieszenia oczu to zachęcam a jesli ma być użytkowana do jazdy na codzień to stanowczo odradzam bo wski 4 nie były z byt udana jednostka :) M21W2 nie dość że cieszy oko i ucho, to jeszcze dobrze zrobiona naprawdę potrafi się odwdzięczyć :) 75r to chyba ta niska kiera, udaje bardziej sportową :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kolego, opierasz sie na własnym doswiadczeniu? W sensie jezdziłes wiele lat WSK 175 i czesto ci sie psuła czy raczej na tym co mówili podchmieleni goscie na zlotach czy miejscowaych knajpach?Sorki za sarkazm, ale miałem WSK 175 i mysle ze jest to sprawa tylko i wyłacznie urzytkownika, czyli jak dbasz tak masz. Kupuj i sie ciesz jazda weteranem, nie słuchaj innych:] No dokładnie. Zauważ że gość ma 18 lat, ile doświadczenia z WSK mógł mieć? Już nie te czasy co kiedyś. Ja mam 27 lat a załapałem się już tylko na "resztki" ery WSK, MZ i Jawy. Chłopak pewnie miał styczność z jakąś WSK katowana na wsi i naprawianą przez jakiegoś buraka, stąd taka opinia. Mój znajomy jeszcze niedawno bujał się "czwórką" jako normalnym, głównym motocyklem i nigdy nie narzekał. Zawsze paliła od strzała i zawsze dojechał gdzie chciał. No i zawsze też wrócił do domu. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nic3shoot Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dzięki za wszystkie informacje, mam nadzieje że po świętach uda mi się nabyć wymarzoną WSK'e i doprowadzić ją do pięknego stanu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 A czemu po świętach? Bierz ją teraz i pod choinkę wciśnij! :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walek804 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) Kolego, opierasz sie na własnym doswiadczeniu? W sensie jezdziłes wiele lat WSK 175 i czesto ci sie psuła czy raczej na tym co mówili podchmieleni goscie na zlotach czy miejscowaych knajpach?Sorki za sarkazm, ale miałem WSK 175 i mysle ze jest to sprawa tylko i wyłacznie urzytkownika, czyli jak dbasz tak masz. Kupuj i sie ciesz jazda weteranem, nie słuchaj innych:] tak niestety posiadałem jedna Wsk 4 i miałęm z nia dość dużo kłopotów.Chociaż nie posiadałem jej z byt długo to narobiłem sie przy niej jak bym miał jakaś pokute :).Kto wie może tylko moja była taka "trefna" bo moje wspomnienia z nią nie są najlepsze. przepraszam czy mój wiek robi tutaj jakaś szczególna różnice? Edytowane 23 Grudnia 2010 przez Walek804 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 przepraszam czy mój wiek robi tutaj jakaś szczególna różnice? Troche:] nikt nie traktuje cie powaznie, nawet jakbys od 8 lat prowadził własna firme:] Miałem Janka w stanie fabrycznym i był przeklęty , robili go 13 w piatek i to pod koniec zmiany w nadgodzinach za darmo, bez przerwy cos było z nim nie tak, i czesto nawet miejscowe garazowe alfy i omegi nie wiedziały co jest grane. Bywa, jednak zawsze moto działa tak jak pozolił mu jego ostatni wlasciciel, duzo tez kłopotu sprawiaja podzespoły niestety jakosc czesci w latach 80 była tragiczna, to tez sie msci. Ale jak zadbasz bedzie jezdzic długo i szczesliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi