Gość Sestorme Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ma ktos, jezdzil ktos? Jakies opinie? Internet pelen syfu bez wiekszego wkladu w opiniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ma ktos, jezdzil ktos? Jakies opinie? Internet pelen syfu bez wiekszego wkladu w opiniowanie. mam ,jezdze - moto jest super! vmax chyba zawsze dla mnie był kwintesencją motocykla... wygląd super, osiągi i trakcja typowe dla maszyn rodem z usa. czyli wygląda extra, startuje spod baru z ostrym ogniem, ale w zakrętach lepiej tam uważaj :) silnik bardzo elastyczny, nie ma konieczności częstej zmiany biegów, praktycznie bezobsługowy. po latach wierności hondzie, wkurzająca lampka poziomu oleju, która potrafi się zapalić jak pójdziesz pełnym ogniem spod świateł. i nie ma znaczenia, że masz poziom oleju w normie.zawieszenie, hamulce - tak jak pisałem wcześniej, nie dostosowane do motocykla. miękka rama powoduje bujanie moto w zakrętach, podobno zastrzały w ramie w części eliminują to bujanie. nie wiem, nie sprawdzałem. ogólnie, motocykl super. wiem że zostanie u mnie na dłużej. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Sestorm pyta o nowego VMaxa.Ciesze sie ze stary ci odpowiada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 hehehe :) no, powiem ci że stary mi bardziej odpowiada niż nowy.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Nowy jest piekny, nie jezdzilem ale za kilka lat jak juz bedzie w normalnej cenie to pewnie takiego posiade i bede sie cieszyl tymi 200 kucami pod dupa. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 tak, tylko takie motocykle szybko się nie starzeją, więc za szybko na normalną cenę raczej nie licz :)ale i tak wolę starego vmaxa, głównie pod względem wizualnym, bo nie miałem okazji jeszcze jeździć nowym. te 200kucy musi łapy nieźle prostować.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Za pare lat mysle ze juz bedzie w zasiegu kieszeni i wowczas bedzi emozna te kuce poczuc. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi