RaY Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam, miał ktoś do czynienia z tymi dwoma sprzętami? Teoretycznie dzieli je przepaść techniczna a jak jest w realu? Jest jakaś konkretna różnica w osiągach czy jeździe? Słyszałem coś o mocnych wibracjach oraz słabszym dole w stosunku do k5. ... Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 ja się dołączam do pytania, przy czym głównie zalezy mi na różnicach w pojemności 600cm3 i ewentualnie 750cm3 Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 różnica jest spora bo to w koncu 150cm3 i ponad 20 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 k5 i k6 to ten sam model bo w suzuki zmiana jest co 2 lata.dopiero k7/k8 jest inne. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 ale to w przypadku litra tak jest, 600 k5 i k6 to calkiem inne motocykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) ja się dołączam do pytania, przy czym głównie zalezy mi na różnicach w pojemności 600cm3 i ewentualnie 750cm3 zalezy o jakie roznice Ci chodzi czy jezde czy silnikowe. w prowadzenia motocykla k6-7 600 a 750 nie ma żadnych różnic tyle są tak samo zwinne. jeśli chodzi o osiągi jezdę to rożnica jest wiadomo jak ktoś napisał 150cm3 i 33KM więcej. podczas normalnej jazdy nie do odczucia, natommiast jadąc na 750 z 600 ciut mniej namahasz się biagami i powyżej 200 dynamicznej przyspieszasz ale to nie jest 1L.ja jeźdzę na 750 ale według mnie to prawie indentyczne motocykle 750 ciut lepsze osiągi ale do 1L mu brakuje w związku z tym decyzja nalezy do Ciebie!:) btw. k5 i k6 to zupełne inne motocykle dokładnie różnic nie znam ale z tego co czytałem to k6 k7 to jedne z lepszych modeli GSX-R z nowych motocykli oczywiście! Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Głównie zależy mi na subiektywnych opiniach użytkowników, bo nadal waham sie między gsxr750 K4-5 a K6-7.Obiegowa opinia jest tak że K4 i K5 dzięki mniej restrykcyjnym wydechom posiadają lepszy dół ale zaraz nasuwa mi się pytanie na ile lepszy i czy to w ogóle jest odczuwalne poza torem. Interesują mnie tez subiektywne opinie o różnicach w prowadzeniu. Niestety nie znam nikogo z takim sprzętem. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi