KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Po lewej czy po prawej? No nic, poszukam :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Yubuś .... dzięki za pomoc ale jak na razie mieszkam w Wawie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarCrazHa Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ooo widzisz :biggrin: Kilka spraw mam do ogarnięcia, na razie szukam jakiegoś Warsztatu godnego w Wawie. A powiedz mi gdzie się płyn do spryskiwacza uzupełnia? Coś tam w bagażniku znalazłem ale ani korka ani oznakowanie i nie wiem czy wlewać czy nie :biggrin: Może Masz wersje bez spryskiwacza.?To,to w bagazniku to koło zapasowe(chyba). Pewnie nastepne będzie IVECO?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Hanysy to zawsze takie mundre ......... :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarCrazHa Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Tylko w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 gratuluję zakupu i odwagi - chodziła mi taka po głowie, jednak rozum wziął górę i wziąłem nowsze stilo (niestety nie abarth) zapodaj jakieś fotki jak będziesz miał czas, chętnie popatrzymy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Spoko, zrobie kilka zdjęć Zorką 5-eć. p.s. Śmieszne auto ..... wszystko na odwrót, ale ładnie chodzi, kilka spraw do zrobienia ale śmigam codziennie i na razie nic się nie dzieje :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Japierd...e Klaudio... Czy sie mylę czy już miałeś cuś niedawno do czynienia z niepsującym (?) się makaronem? Życzę - jakby to ująć - dużo dni do jazdy. I mało dni warsztatowych... :D Kur...a a miała być honda, nie no... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Browarny ..... Ja się szybko nie zniechęcam :biggrin: Alfa na razie śmiga .... czeka Ją przegląd, Ducat też sprawny tylko rozrusznik popsułem, ale za jakiś czas będzie cacy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boleś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dobre auto z charakterem, na pewno wymaga sporo uwagi od właściciela ale wg mnie warto. Tylko niech Cię ręka boska broni przed montowaniem instalacji LPG!! Gratuluję :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi