wojtekvtr Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 A ja dostałem orginalne mocowania LSL razem z padami i nie musiałem wiercić w owiewkach. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/item536928824_crash..._vtr_1000f.html Chodzi o te? I tu jest tylko adapter czy crash pad z adapterem? W tytule aukcji jest, ze adapter a w opisie mówią ogólnie o całym crash padzi'e. Jeżeli masz inne to daj jakiegoś linka albo adres sklepu w którym kupowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 3 stówki za same mocowania? Kur*a czemu te wszystkie akcesoria do moto są takie drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Sprzedałeś VTR'kę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) No ja się domyślam, że dożywocie :bigrazz: Będziesz teraz kupował jakiegoś SP1/SP2 tak jak wspominałeś ? :biggrin: Edytowane 26 Stycznia 2009 przez kr69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 WITAM--JESTM TU NOWY I OD KILKU DNI POSIADAM VTR-kę --niestety spadł śnieg i nawet sie na niej nie przejechałem --więc i narazie niemam istotnych pytań --czekam na lekkie ocieplenie i próbę czy to był dobry zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 To się okaże, dawaj foty, ocenimy. http://www.allegro.pl/item532910404_honda_..._firestorm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 WITAM--JESTM TU NOWY I OD KILKU DNI POSIADAM VTR-kę --niestety spadł śnieg i nawet sie na niej nie przejechałem --więc i narazie niemam istotnych pytań --czekam na lekkie ocieplenie i próbę czy to był dobry zakup Jeżeli sprzęt jest sprawny to nie będziesz żałował zakupu :biggrin: jak kupowałeś przez allegro to możesz podać też link do aukcji, albo chociaż skąd brałeś moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 poprzednie motocykle (zx10 i vfr 750) kupowałem od znajonego który przywozi z Włoch lecz przy tym kursie euro i że chciałem konkretny model nie bardzo by to się udało więc znalazłem na alegro http://www.allegro.pl/item532910404_honda_..._firestorm.html i kupiłem za 7000!!! myśle że nieżle bo niewidać żadnych śladów kolizji a w kraju przejechał jakieś 300 km---teraż po lekkiej polerce lśni jeszcze bardziej a reszte to się zobaczy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Szkoda, że nie mogłeś się nim przejechać, bo wtedy dużo rzeczy wychodzi. Ale jak to od twojego "znajomego" to chyba szrota by ci nie wcisnął. Na pierwszy rzut oka moto wygląda ok. Trochę mały przebieg jak na ten rok i malowany pług. Masz nakładkę na siedzenie pasażera? Jak będziesz miał fundusze to koniecznie wymień wydechy na jakieś przelotówki :biggrin: a poza tym najfajniejszy kolor :buttrock: ;) Edytowane 31 Stycznia 2009 przez kr69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 nakładki jeszcze nie mam -z wydechani się narazie wstrzymam aż się przekonam że maszyna zostaje u mnie na dłużej---a co do koloru to właśnie względem niego miałem najwięcej obiekcji ale na żywo prezentuje sie świetnie--gumka z tyłu niedługo pociągnie i bateria nie rewelacja ale narazie mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 z wydechani się narazie wstrzymam aż się przekonam że maszyna zostaje u mnie na dłużej Przed kupnem swojej obejrzałem 4 inne vtr'ki (1 z seryjnymi wydechami 3 z przelotówkami) i jest naprawdę bardzo duża różnica, dźwięk 100x lepszy, nie wiem jak z osiągami, musiałbyś się zapytać kogoś kto wymieniał z seryjnych na przelotówki, ja dostałem swoją od razu z tłumikami BOS'a " i bateria nie rewelacja " co masz na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 co masz na myśli ? Pewnie chodzi o to, że akumulator jest do d*py :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 otóż to :banghead: właśnie wróciłem z warsztaciku--wypolerowałem kominy -- :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Apropo polerowania. Mam rysy na swoich tłumikach (poprzedni właściciel je zrobił) Można coś z tym zrobić? http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C07%5C10...348652-full.jpg Nie jest on zrobiony z takiego materiału jak w standardowych. Powierzchnia jest bardziej szorstka i matowa. (powyżej zdjęcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi