Vector Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witamy Cię sympatyczny Yuby :icon_biggrin: :flesje: :buttrock: Taka niepozorna, oj niepozorna Yuby... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Czekam jeszcze na klatkę, szybę i jakieś pierdoły, pokupowałem po różnych miejscach na świecie i kuwa czekam. :bigrazz: Niepozorna mówisz :wink: Jeszcze niepozorna... :wink: :lalag: Pamiętam jak wspominałeś, że niektóre graty nawet nadciągają bodajże z Hong Kongu? :icon_biggrin: Oby jakiś tyfus z nimi nie przyjechał :wink: :biggrin: Żartowałem, mam tylko nadzieję, że ją pomierzysz bo jestem pełen podziwu i ciekawości co wykrzesasz zwał jak zwał i tak już z potwora :flesje: PS. Mam nadzieję, że kiedyś będe miał okazję posłuchać tego grzmotu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=eseTjqmDS3I kolega Yuby na fałteer ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) Ale sucz :biggrin: aj az sie prosi o baty :icon_twisted: Gratulacje, czekamy na kolejne modyfikacje :clap: :buttrock: Edytowane 22 Grudnia 2008 przez rafał 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=eseTjqmDS3I kolega Yuby na fałteer ;) Łeeee nie było gumy :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wiesz nie miałem kasku i nie chciałem potencjalnego zagrożenia wprowadzać :biggrin: Fajnie dudni. :clap: No rozumiem Cię, zawsze i wszedzie trzeba przepisowo :lalag: Ja też tak mam :biggrin: Fajnie, ale na filmiku jeszcze tak konkretnie tego nie słychać. Najlepiej byłoby się dostać w tunel aero za Tobą :bigrazz: Łeb pod kaskiem rozje*any :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Co prawda to jest SP1 ale takie heble to :notworthy: http://www.bikepics.com/pictures/1278039/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Gościu wstawił jeszcze tylną lampę od SV'ki :) motor konkretny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Konkretnie przygotowane moto. Te zawiechy z heblami to majątek pewnie kosztowały :icon_rolleyes: No ale różne świry po tej ziemi chadzają, co nie Yuby? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 uhuhu, takie heble to go chyba w każdej sytuacji zatrzymają :D musze sobie ja takie zamontować, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 jak zamontujesz to będziesz robił front flip'a na każdym skrzyżowaniu ;) :D :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ten silnik z SP to jest ta sama konstrukcja co w Waszych F :icon_question: Co do hebli, gdzieś w necie niedano widziałem, że ghost rider też przy swoim gixie miał takie mocarne, że ho ho ho - wyglądały jak ogromna rzeźba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Z tego co się orientuję to generalnie konstrukcja jest ta sama, tylko wiadomo zmienione przełożenia itp... Apropo Gost Rider'a on żyje jeszcze? ;) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Apropo Gost Rider'a on żyje jeszcze? ;) :bigrazz: On jest nieśmiertelny :wink: Będzie żył wiecznie :biggrin: Macie może jakieś opisy pod ręką F i SP :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Pod ręką nie, ale coś poszukam to podeślę. Nawet nie wiecie jak mi się chce SP-2 :wink: Oki. Nie tylko Tobie się chce :wink: Ale znaleźć godną to na prawdę graniczy prawie z cudem... A poza tym są ku*ewsko drogie. Pojawiła się godna na Allegro: http://moto.allegro.pl/item514183280_honda...sp_vtr1000.html Cud nad wisłą :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi