Taurus_1888 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 jeżeli mam być szczery to na postoju był problem ale rozwiązałem go montując 2 wiatraki z komputera głównie dlatego iż zawierają mało miejsca i wszystko działa jak należy załączają sie też bez problemu.A co lepsze w ogóle ich nie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 U mnie dudni tak fajnie z kominów, że też wentylatora nie słychać jeśli Twoje wiatraki wyrabiają normę, to dobrze, choć rozwiązanie dość niskobudżtetowe.Z boku teraz to moto wygląda jak SV650 ;) Wywiane z kasku w winklu na kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus_1888 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) U mnie dudni tak fajnie z kominów, że też wentylatora nie słychać jeśli Twoje wiatraki wyrabiają normę, to dobrze, choć rozwiązanie dość niskobudżtetowe.Z boku teraz to moto wygląda jak SV650 ;) Wywiane z kasku w winklu na kolanie Witam ponownie Mam pytanie wynikające z mojej niewiedzy. Mianowicie zacząłem rozbierać moto do malowania wszystkich podzespołów jak i ramy. dlatego moje pytanie brzmi czy pomiędzy przednimi setami a wahaczem nie powinno być jakiejś podkładki która by nie dopuszczała do tarcia seta ??? pytam bo nie wiem a poprzedni właściciel przerabiał ją na streeta więc wiecie jak to z tym jest. Jeżeli mógłbyś zobaczyć u siebie czy widać tak ową podkładke czy nie byłbym wdzięczny Edytowane 26 Października 2017 przez Taurus_1888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Jutro jak będę w garażu, to zobaczę i zrobię zdjęcia, żebyś miał porównanie.Nie wiem, czy mam wszystko seryjne, bo moto ma swoje lata ;) Wywiane z kasku w winklu na kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus_1888 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Jutro jak będę w garażu, to zobaczę i zrobię zdjęcia, żebyś miał porównanie.Nie wiem, czy mam wszystko seryjne, bo moto ma swoje lata ;) Wywiane z kasku w winklu na kolanie Dzięki wielkie. Czekam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Między setami a wahaczem nie ma nic. Widać trochę oś i tyle.Na zdjęciach nic nie widać konkretnego, bo trochę mało światła, a lampa z telefonu dołożyła od siebie jeszcze lekki cień. Wywiane z kasku w winklu na kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus_1888 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Między setami a wahaczem nie ma nic. Widać trochę oś i tyle.Na zdjęciach nic nie widać konkretnego, bo trochę mało światła, a lampa z telefonu dołożyła od siebie jeszcze lekki cień. Wywiane z kasku w winklu na kolanie Zdjęcia widoczne bezproblemowo Po prostu sety opierają się na tulei od wahacza Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus_1888 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Mam pytanie odnośnie zmiany wydechu na przelotowy by fajnie dudnił ale słyszałem że po zmianie wydechu często pojawiają sie problemy z odpowiednią pracą silnika typu dławienie itd . Prosiłbym o jakieś odp w tym temacie ewentualnie jakieś opcje na lepszy głos niż seryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Skróć tłumiki o ostatnie dwie komory i będzie dobrze :D albo coś dedykowanego.Przeróbka wydechu łączy się z robotą przy dolocie i gaźnikach. Krótko mówiąc, jak nie wiesz, to nie rób, bo będziesz płakał, że nie jedzie. Wywiane z kasku w winklu na kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus_1888 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Skróć tłumiki o ostatnie dwie komory i będzie dobrze :D albo coś dedykowanego.Przeróbka wydechu łączy się z robotą przy dolocie i gaźnikach. Krótko mówiąc, jak nie wiesz, to nie rób, bo będziesz płakał, że nie jedzie. Czyli mówisz że jak skrócę o 2 komory to będzie spoko nic dławienia i głos lepszy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Jakoś jedzie :D Wywiane z kasku w winklu na kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus_1888 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Dobra walę to niech zostaną orginalne he he ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Zrób inne rzeczy do porządku, żeby bezpiecznie dało się jechać i moto śmigało, a potem smaczki jak wszystko będzie cacy :) Wywiane z kasku w winklu na kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus_1888 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) Witam mógł by mi ktoś udzielić informacji jaką rolę pełni śruba na imbus 6 w głowicy koło świecy ??? Edytowane 15 Listopada 2017 przez Taurus_1888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Tam nie ma śruby.Jest na obrzeżu normalna śruba - szpilka głowicy.Daj zdjęcie, to pomyślimy. Która głowica? ____________________________________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi